24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Icelandair mengeti 100 taun kedaulatan Islandia

0a1-50
0a1-50
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai transatlantik, Icelandair, nambah kebanggaan ing langit kanthi ngluncurake livery spesial paling anyar, kanthi 100 taun kamardikan lan kedaulatan Islandia. Bangga karo warisan Islandia sing sugih, maskapai kasebut wis ngowahi salah sawijining Boeing 757-300's dadi karya seni sing mabur, nggawa bendera nasional Islandia, nggawa penumpang luwih cedhak karo sejarah bangsa sadurunge malah pesawat.

Munculake tandha "bendera" sing penting banget ing crita Islandia kanthi ngirim penggemar sepak bola Islandia sing semangat kanggo ndhukung negara nalika nggawe sejarah olahraga musim panas iki. Negara kasebut minangka negara paling cilik sing wis entuk kualifikasi paling gedhe ing maskapai penerbangan lan maskapai kasebut nawakake layanan khusus musim panas iki saka Islandia nganti Rusia kanggo para pendukung. Anggota grup penggemar legendaris "Tolfan" nuntun para penggemar bal-balan ing gludhug 'Huh' ikonik sadurunge mlebu acara penting kanggo penerbangan perayaan kasebut.

Bjorgolfur Johannsson, Presiden lan CEO ing Icelandair komentar, "Kita pengin nindakake perkara sing luar biasa kanggo ngrayakake tonggak sejarah ing Islandia lan muga-muga wong-wong Islandia lan para tamu saka saindenging jagad seneng mabur ing acara khusus iki. Bebarengan karo layanan Islandia, kita ngarep-arep supaya penumpang bisa seneng lelungan kanthi apik bareng kita nganggo budaya lan warisan Islandia, sadurunge dheweke mlebu pesawat. ”

Kabeh pesawat Icelandair dijenengi miturut gunung geni ing Islandia lan lokasi kaendahan alam. "Thingvellir," dijenengi sawise taman nasional Islandia sing narik napas lan omah Parlemen pertama Islandia. Iki dadi nomer telu ing kulawarga kulawarga khusus Icelandair, gabung karo "Hekla Aurora" lan "Vatnaokull" sing diwiwiti ing 2015 lan 2017 lan diilhami dening lampu lor lan gletser nomer loro nomer loro ing Eropa.

Livery pesawat "flag" anyar uga nduweni sentuhan apik ing njero pesawat kanggo nerusake sihir bal-balan, kalebu ilusi lapangan bal-balan suket ing lantai. Kajaba iku, tutup tutup sirah lan cangkir kopi ing papan uga nampilake warna bendera bebarengan karo referensi aneh babagan bal-balan Islandia.

Minangka sponsor lawas saka tim sepak bola nasional, Icelandair ngrayakake sukses awal musim panas iki kanthi diluncurake Team I Islandia Stopover, serangkaian pengalaman 90 menit, inspirasi bal-balan digawe karo para pemain lan maskapai, gratis kanggo kabeh penumpang kanggo seneng.

Babagan ICELANDAIR

Icelandair nawakake layanan menyang lan saka Islandia liwat hub Icelandair ing Bandara Internasional Keflavik sing nglayani 23 tujuan ing Amerika Utara lan luwih saka 25 tujuan ing Skandinavia, Inggris, lan Eropa. Icelandair uga ngidini para penumpang bisa njupuk Stopover Icelandair tanpa pesawat tambahan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov