Airlines Airport Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Ghana dadi tuan rumah Pariwisata & Pameran Penerbangan sing ana ing mburi

Pilih basa sampeyan
GhanaTourismMinister
GhanaTourismMinister
ditulis dening Alain St.Ange

Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) bakal dadi tuan rumah para delegasi kanggo Pameran Accra Weizo taun iki sing bakal dianakake wiwit tanggal 22 - 23 Juni 2018 ing La Palm Royale Beach Hotel lan ing Juli Route Afrika.

Pameran Accra Weizo dikonfirmasi ing sawijining ringkesan media sing diomongake dening CEO GTA Pak Akwesi Agyeman lan Pak Ikechi Uko saka Pasar Perjalanan Afrika Akwaaba ing Kantor GTA lan Rute Afrika bareng dikonfirmasi nalika Rute ngumumake manawa Perusahaan Bandara Ghana Terbatas menyang tuan rumah Rute Afrika 2018.

Pandhuane Menteri Catherine Abelema Afeku, Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya Ghana kanggo nyedhiyakake negarane dadi pusat pariwisata bawana wiwit mbayar dividen.

Rute Afrika, forum pangembangan rute intra-Afrika, bakal bali sawise mandheg rong taun, amarga panjaluk saka komunitas pangembangan rute.

Kanggo Pameran Accra Weiza panguwasa bakal dadi tuan rumah para delegasi menyang tur familiarization telung dina ing Ghana wiwit Juni, 19 nganti 21, 2018. Delegasi Pameran bakal teka saka wolung negara ing Afrika Wétan, Kulon lan Kidul.

Para delegasi bakal tur ing Wilayah Greater Accra, Timur lan Volta ing Ghana. Program tur sing digawe kanggo dheweke padha karo kampanye pariwisata domestik Otoritas "EAT, FEEL, SEE and WEAR GHANA".

Pengalaman sajrone tur kalebu nyepetake bersepeda, pelayaran kapal, kayak, geni bon, jalur alas udan tropis, urip wengi, lan liya-liyane. Ing wilayah Greater Accra, para delegasi bakal tur menyang Sumber Daya Sumberdaya Shai Hills tanggal 19 Juni 2018.

Cadangan kasebut nduweni macem-macem paket satwa, situs arkeologi, guwa, lan bukit granit. Dheweke bakal nemu kegiyatan kayata mlaku-mlaku alam (hiking), dolanan, nonton manuk, njelajah guwa, lsp.

Ing Wilayah Volta, delegasi kasebut bakal ngunjungi Komunitas Eco-Pariwisata Amedzofe lan Cagar Monyet Tafi Atome. Dheweke bakal nedha bengi ing Chances Hotel lan seneng urip ing wayah wengi. Delegasi bakal teka ing Wilayah Wétan tanggal 20 Juni 2018 kanggo tur menyang Situs Bendungan Akosombo, lan banjur mangan awan ing Royal Senchi Resort. Banjur bakal seneng pelayaran prau ing Tlaga Volta. Nedha bengi bakal dilayani ing Resor Afrikiko lan nikmati swasana santai minangka bagean saka urip wengi. Para delegasi bakal bali menyang Accra tanggal 21 Juni 2018 kanggo melu ing KTT Pariwisata Wanita.

Accra Weizo minangka salah sawijining prekara sing dienggo supaya warga Afrika Kulon bisa kerja sama ing antarane awake dhewe. Acara kasebut tujuane nggawe lingkungan wisata sing mulus ing Afrika Kulon amarga nggabungake para profesional lelungan. Amarga Accra didhaptar dening Kongres Internasional lan Asosiasi Konvensi (ICCA) minangka Destinasi Konferensi Paling Dhuwur ing Afrika Kulon, dadi luwih kuat jabatane minangka ibukutha Konvensi lan Pameran Insentif Rapat (MICE) ing Afrika Kulon. Acara pariwisata utama dianakake ing Ghana sajrone setaun pungkasan sing kalebu Forum Pariwisata Dunia Afrika lan pelatihan UNWTO kanggo Afrika Kulon.

Rute Afrika sing bakal dadi Rute 12 ing Afrika, lan iki minangka forum penerbangan paling dawa lan mantep sing nggabungake maskapai penerbangan, bandara, lan pejabat pariwisata utama kanggo ngrembug babagan layanan udara menyang, saka lan ing Afrika luwih saka sepuluh taun.

Acara taun iki bakal dianakake ing Accra, Ghana wiwit 16-18 Juli lan dianakake dening Ghana Bandara Company Limited (GACL). Pak John Dekyem Attafuah, direktur ngatur, Ghana Bandara Company Limited, ujar: "GACL seneng dadi host ing Rute 12 ing Afrika.

"Iki minangka kesempatan unik kanggo kita nampilake Ghana menyang jagad iki. Industri penerbangan ing Ghana, misuwur minangka salah sawijining industri paling cepet lan kompetitif ing wilayah kasebut. GACL, wis njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nggedhekake infrastruktur kanggo nyukupi permintaan sing dikarepake lan siyap nyedhiyakake fasilitas lan layanan kelas internasional kanggo kepentingan para pemangku kepentingan. "

Attafuah nerusake: "GACL siyap ngenalake proyek unggulan, Terminal 3 ing wulan Juli taun iki. Terminal 3 janji bakal dadi game changer, amarga Ghana luwih cedhak dadi tujuan pilihan lan pusat penerbangan pilihan ing wilayah Afrika Kulon. Dirancang kanggo duwe fasilitas modern sing temtu bakal nyedhiyakake Bandara Internasional Kotoka ing antarane bandara paling apik ing wilayah kasebut.

"Kita ngarep-arep bisa narik luwih akeh maskapai penerbangan lan bisnis sing gegandhengan karo penerbangan liyane amarga asosiasi karo Rute Afrika. Nanging, Ghana wis ana ing tengah-tengah jagad lan ora adoh banget! ”

Rute Afrika bali menyang tanggalan pangembangan rute taunan ndeleng sawetara inovasi anyar minangka bagean saka acara kasebut, kalebu akreditasi pangembangan rute sing disertifikasi kanggo kabeh pamiarsa dening perusahaan adhine Rute, ASM.

ASM, sing ngrintis konsep pangembangan rute 25 taun kepungkur lan nggawe acara Rute, bakal nganakake versi khusus kursus pelatihan 'Fundamentals of Route Development' sing misuwur ing jagad minangka bagean saka program Rute Afrika.

Ngandika saka acara AFRAA ing Zanzibar, pimpinan acara, Mark Gray ujar: "Kita wis sawetara suwe ngupayakake rute bali saka Afrika, lan ngrungokake panjaluk saka pelanggan maskapai lan bandara ing saindenging wilayah sing ngrasakake entuk manfaat gedhe saka nekani acara kasebut ing taun-taun sadurunge. ”

Gray nambah: "Kita pengin golek host sing bener lan rumangsa yen ing Perusahaan Bandara Ghana, kita wis nemokake. Pangembangan terminal sing anyar lan negara e-gate seni sing bubar dipasang, pancen nuduhake komitmen kanggo maju infrastruktur sing jelas dibutuhake Afrika yen bisa urip kanthi potensial. "

Steven Small, direktur merek Rute, ujar: "Kita seneng nggawa Rute Afrika bali menyang tanggalan pangembangan rute taunan lan Ghana bakal dadi host sing sampurna kanggo ngirim acara kasebut. Pimpinan acara kita, Mark Gray, minangka anggota tim Rute sing wis pengalaman banget, sing wis integral ing pangembangan kabeh acara Rute luwih saka sepuluh taun.

"Semangat lan semangat Mark kanggo wilayah Afrika, wiwit pirang-pirang taun lan hubungane ing wilayah kasebut, karo maskapai penerbangan lan bandara, nggawe dheweke dadi pilihan sing tepat kanggo melu peran penting kanggo nyopir Rute Afrika nganti pirang-pirang taun."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.