24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Myanmar Breaking News News Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Yangon Airways: Diduweni dening pengedar obat lan ngembang amarga teknologi Prancis anyar?

YangoonAirways
YangoonAirways
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Yangon Airways didegaké ing Oktober 1996 minangka maskapai penerbangan domestik ing patungan kerja antara Myanmarma Airways, perusahaan pamimpin bendera negara ing Myanmar, lan Perusahaan Krong-Sombat ing Thailand. Maskapai kasebut dadi markas markas lan stasiun perawatan ing Yangon. Ing wulan Oktober 1997, pamilik maskapai saiki entuk pangsa perusahaan Thailand banjur entuk bagean saka Myanmar Myanmar Airways ing taun 2005. Banjur maskapai kasebut dadi maskapai duweke pribadi ing Myanmar. Maskapai kasebut banjur malih dadi operator jasa domestik utama, jadwal operasi lan layanan penerbangan charter saka Yangon dadi 13 tujuan komersial lan turis utama ing Myanmar. Sajrone telung taun kepungkur, Yangon Airways wis terus entuk pangsa pasar; udakara udakara 37% ing taun 2007 lan mundhak dadi 41% ing taun 2008.

Maskapai liyane kanthi jeneng sing padha negara Yangon-Airways ing situs web kasebut www.yangonair.com sing www.yangon-airways.com, ora afiliasi karo Yangon Airways Ltd. Maskapai kasebut ujar manawa maskapai kasebut kalebu ECCR Travel sing wis dudu Agen Penjualan Umum Yangon Airways. “Kita ora bisa tanggung jawab kanggo tiket utawa pesenan saka situs web iki.

Bakal mbingungake nalika ora jelas endi maskapai loro sing duwe jeneng sing padha didhaptarake dening Departemen Keuangan Amerika Serikat Kontrol Aset Asing (OFAC) ing dhaptar Nasional lan Wong-wong sing Diblokir Khusus (SDN). Miturut undang-undang federal Amerika Serikat, wong Amerika dilarang nindakake bisnis karo individu utawa entitas sing didaftar dadi SDN. Yangon Airways ditunjuk dening OFAC ing taun 2008 sawise dituku dening pengedar obat-obatan terlarang saka Tentara Negara Wa Wa.

Yangon Airways wis pindhah menyang Zenith® PSS (Sistem Layanan Penumpang), sing disedhiyakake dening TTI (Travel Technology Interactive).

Pak Aung Min Khaing, Direktur Yangon Airways ujar, 'Migrasi menyang Zenith® PSS sukses banget, amarga tim TTI bisa kerja lancar karo tim operasi Yangon Airways, lancar banget lan ngidini kita duwe luwih gedhe kontrol tarif lan manajemen persediaan. Kita wis ndeleng mupangate lan efisiensi ing proses bisnis saka panggunaan gampang lan fungsionalitas Zenith®. '

Pak Aung Min Khaing nerusake, 'Pindhah menyang Zenith® PSS minangka langkah pertama minangka bagean saka program ekspansi bisnis, ing endi kita bakal nambah jangkauan penjualan, sambungake karo Agen Perjalanan Online liwat API Zenith® lan, kita uga ngelingi Codeshare lan Interline, sing bakal diaktifake Zenith® kanggo kita. Anane TTI sing dawa lan sukses ing Myanmar nggawa mupangat sing signifikan kanggo Yangon Airways. '

Gregoire Echalier, CEO TTI ujar, 'Seneng banget bisa kerja bareng tim Yangon Airways babagan migrasi penting iki, rajin lan profesionalisme wis dadi conto.'

Miturut Paul Martin, juru bicara hubungan masarakat kanggo TTI maskapai kasebut ora njupuk kertu kredit sing bisa ditindakake amarga boikot AS.

Echalier nerusake, 'Kita seneng banget bisa dadi bagean saka pertumbuhan Yangon Airways, supaya bisa nggedhekake jangkauan penjualan uga kapabilitas operasional lan kemitraan karo Airlines liyane. TTI duwe sawetara Pelanggan maskapai kanggo Zenith® ing Myanmar, suwene wis pirang-pirang taun, nambahake Yangon Airways menyang basis Pelanggan Zenith sing nyata-nyata nduduhake kemampuan kanggo ngatur bisnis PSS / IT kanggo Airlines ing Asia Tenggara.

Travel Technology Interactive Group minangka perusahaan internasional adhedhasar Prancis. Iki minangka panyedhiya solusi kanggo industri transportasi udara, khusus kanggo piranti lunak IT kanggo manajemen maskapai

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.