Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Biro Konvensi Rwanda nggawe debut Inggris ing The Meetings Show

rwanda
rwanda
ditulis dening editor

Rapat lan perencana lelungan insentif ing Inggris bakal enggal, kanggo pertama kaline, nemokake sebabe Rwanda saya misuwur kanthi panitia acara ing saindenging jagad nalika Biro Konvensi Rwanda nggawe debut ing The Meetings Show, ing Olympia, London tanggal 27 & 28 Juni. .

Bukti kasebut jelas. Ing 2017 Rwanda, lan ibukutha Kigali, dadi papan nomer telu paling populer ing Afrika kanggo nampung lan acara dening Kongres Internasional lan Asosiasi Konvensi (ICCA) sing duwe wewenang ing industri iki.

Antarane pirang-pirang acara internasional utama sing kedadeyan ing Rwanda ing taun iki yaiku KTT Afrika ing wulan Maret, sing nggawa luwih saka 3600 delegasi menyang negara kasebut, Forum Einstein Sabanjure, dirawuhi dening 1,500 ilmuwan, lan KTT Transform Afrika ing wulan Mei sing uga narik 1,500 delegasi menyang Kigali.

Frank Murangwa, Direktur Pemasaran Tujuan ing Biro Konvensi Rwanda bakal nuntun tim teka ing London, bareng karo rekane Gabriel Byuma. Nerangake kenapa Rwanda mutusake investasi ing pemasaran dhewe ing sektor pertemuan lan insentif Inggris saiki, ujare Frank; "Kita ngerti manawa para pembeli ing UK mesthi golek tujuan sing beda lan beda. Rwanda iku mung.

"Kanthi fasilitas konvensi sing apik banget, jaringan hotel internasional kayata Radisson lan Marriott nyumbang kanggo 1,500 kamar hotel kelas paling dhuwur, lan penerbangan langsung saka Gatwick, negara kasebut dilengkapi kanthi apik kanggo nggawe acara sing luar biasa kanggo para penyelenggara Inggris - lan lanskap sing luar biasa, uga pelacak gorila , bisa nggawe pengalaman kasebut dadi kenangan. ”

Biro Konvensi Rwanda bisa ditemokake ing stand B201 ing The Meetings Show.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.