24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Oman Breaking News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan anyar ing Teluk Arab: Muscat lan Dammam

teluk arab
teluk arab
ditulis dening editor

Pegasus Airlines nambah ibukutha Oman ing Muscat lan pusat bisnis Arab Saudi Dammam menyang jaringan penerbangan, kanggo mbukak pasar anyar ing Teluk Arab kanggo turis bisnis lan plancongan.

Maskapai kasebut ngembangake jaringan kanthi penerbangan saben dinane menyang Dammam lan penerbangan kaping telu saben minggu menyang Muscat saka London Stansted liwat Istanbul.

Telung kaping telu penerbangan minggon menyang Muscat

Penerbangan kaping telu saben minggu bakal diluncurake tanggal 3 Juli 2018 ing antarane London Stansted lan Bandara Internasional Muscat saka Bandara London lan Bandara Internasional Muscat (liwat Istanbul). Penerbangan bakal digunakake ing dina Selasa, Kamis lan Setu saka London Stansted menyang Muscat; kanthi penerbangan saka Muscat kasedhiya ing dina Rebo, Jum'at lan Minggu. Wiwit tanggal 15 Juli 2018, frekuensi penerbangan London menyang Muscat bakal ditambah kaping papat saben minggu.

Ibukutha Oman, Muscat minangka kutha paling gedhe ing negara kasebut. Dumunung ing pesisir Teluk Umman, Muscat lan wilayah sekitar nawakake pantai berpasir sing apik lan akeh kegiyatan kalebu snorkeling, nyilem ing jero banyu lan lelungan safari sepi.

Penerbangan saben dinane menyang Dammam

Wiwit tanggal 6 Juni, para tamu uga bisa seneng penerbangan saben dina antarane London Stansted lan Dammam (liwat Istanbul). Dammam minangka ibukutha Provinsi Wétan Arab Saudi, lan misuwur minangka pusat industri minyak bumi. Kutha iki uga dadi kutha Saudi paling gedhe nomer telu sawise Riyadh lan Jeddah, lan pelabuhan King Abdul Aziz saka Dammam minangka kutha paling gedhe ing Teluk Basra.

Kanthi rute anyar menyang Dammam lan Muscat, Pegasus saiki mabur menyang total 110 tujuan ing 43 negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.