24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Libanon News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Kutha Libanon narik kawigaten para turis kanthi polisi wanita nganggo kathok cendhak mini

0a1a-66
0a1a-66
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wanita enom sing enom nganggo celana pendek mini ireng lan baret abang lagi muter-muter ing dalan ing kutha Broummana, Libanon minangka bagean saka rencana walikota kasebut kanggo narik luwih akeh turis lan nambah citra negara kasebut.

"Sangang puluh sanga persen turis ing wilayah Mediterania nganggo celana pendek," ujare Walikota Broummana, Pierre Achkar. Dheweke ngarep-arep manawa regu pulisi wanita sing apik bakal mbantu kutha kasebut supaya luwih akeh turis lan nggawe negara kasebut luwih apik. "Kita ing Libanon pengin ngowahi gambar Lebanon sing suram ing sisih Kulon," ujare Achkar.

Ora kabeh wong ing Libanon sing nuduhake visi walikota, nanging ana sawetara sing sambat ing media sosial yen salah kanggo nggodho turis nggunakake wanita sing apik. Sing liyane nyathet manawa seragam rekane lanang tetep ora owah.

Sanajan reaksi beda kanggo pamindhahan kasebut, salah sawijining petugas polisi sing nembe direkrut, Samata Saad, ujar manawa dheweke seneng karo kerja kasebut. "Kita gelem kerja ing kene lan kita wis nampa kanthi semangat lan isih ngarep-arep bisa bali maneh nalika musim panas," jarene.

Brummana minangka sawijining kutha ing Distrik Matn saka Kegubernuran Gunung Libanon ing Libanon. Dununge ana ing sisih wetan Beirut, madhep ibukutha lan Mediterania.

Brummana minangka salah sawijining resort musim panas utama Libanon amarga iklim sing cukup asik. Lenggah ing pucuking bukit berhutan pinus, kutha kasebut nduweni pemandangan Beirut, pesisir Mediterania, lan wilayah pegunungan sekitare. Menarik pengunjung Lebanon kanggo plancongan dina lan akhir minggu. Brummana uga narik ribuan turis Arab saka Teluk Persia saben musim panas, kepengin uwal saka iklim Teluk Persia sing panas lan garing. Populasi Brummana mundhak udakara 60,000 nalika musim panas, saka endhek udakara 15,000 ing mangsa adhem, nalika hawa adhem lan kadhang salju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov