Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Singapur

Presiden Ghana bakal milih pejabat: Sampeyan ora bisa ninggalake negara kasebut

Pilih basa sampeyan
Ghana
Ghana
ditulis dening Nell Alcantara

Ing upaya nyilikake gangguan "karya domestik pamrentah," presiden Ghana, Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, nerbitake larangan sementara babagan perjalanan manca dening pejabat pamrentah.

Ora kalebu larangan kasebut yaiku menteri Luar Negeri lan Integrasi Regional. Kabeh menteri liyane, wakile, metropolitan, kotamadya, kepala eksekutif distrik lan kepala lembaga pemerintah kena pengaruh larangan lelungan kasebut.

Arahan kasebut njaluk supaya wong-wong sing kena larangan larangan kasebut tundhuk tenan nganti pedoman babagan perjalanan manca mbesuk dikandhani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Nell Alcantara