24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Kamboja Industri Hospitality News Rilis pers News Wire Plancongan

Anyar ing Pasar Hotel Asia Tenggara: Gabung

Gabung
Gabung
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Shimao Pengembangan Internasional nganakake upacara penandatanganan kanggo mengeti kesepakatan kanggo nggawe loro properti kanthi merek mewah Tonino Lamborghini Hotels & Resorts ing kutha Siem Reap, Kamboja kanthi Gabung. Ing Manajemen Perhotelan.

"Iki minangka tonggak sejarah utama ing Tonino Lamborghini Hotels & Resorts sing sukses banget," ujare Roberto Simone, Chief Operating Officer, Join.In Hospitality Management Co. Ltd. "Penandatanganan kerjasama karo Shimao International Development Co., Ltd. sing bakal weruh pembangunan rong properti ing kutha bersejarah Siem Reap, Cambodia minangka langkah pertama ing ekspansi njaba lan njaba wates China. "

Pangembangan merek Tonino Lamborghini Hotels & Resorts diwiwiti ing taun 2012 kanthi dibukak hotel mewah pertama ing kutha Suzhou, banjur diterusake karo properti ing Kunshan lan Huangshi. Saiki, pipa pangembangan merek isih ana 18 nyengsemaken proyek ing sawetara lokasi utama ing daratan China, yaiku Chogqing, Langkawi, Chengdu, Zhengzhou, Xi'an, Qingdao, Dalian, Xuzhou, Wuxi, Wenzhou, Yixing, Huangshan, Taihangshan lan Taihu, kabeh bakal dibukak sadurunge taun 2020.

Kajaba iku, minangka tambahan saka rong properti sing mentas ditandatangani ing Siem Reap, Tonino Lamborghini Hotel & Resorts bakal nambah 12 properti maneh ing wilayah pariwisata utama ing Timur lan Asia Tenggara ing taun-taun mbesuk, diwiwiti karo Macau lan Saipan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.