24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Komoro Investments Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Seychelles nolak maskapai penerbangan Turki kanggo nampa penumpang menyang Comoro

cmroros
cmroros
ditulis dening Alain St.Ange

Mlayu kanthi mandheg ing maskapai penerbangan Turki antara Seychelles lan Moroni ing Comoros bakal dadi tambahan sing apik kanggo konektivitas ing antarane negara-negara Grup Vanilla Island.

Efektif 18 Juni Airlines Turki miwiti sambungan non stop 2 jam iki, nanging penumpang sing asale saka Seychelles ora diijini nggunakake pesawat iki kajaba dheweke terus menyang Istanbul.

Tanpa hak Freedom 5 sing diwenehake kanggo Turkish Airlines, Seychellois kudu mlebu Comoros kudu mabur menyang Kenya kanggo nyambung sawise sewengi ing Nairobi.

Kajaba iku kanggo turis sing pengin nggunakake Seychelles minangka pangkalan kanggo mandeg pulau loro utawa telu ing Kapuloan Vanilla.

Air Seychelles ora mabur menyang Komoro lan republik pulau iki isih nglindhungi apa sing bakal ngasilake penghasilan pariwisata.

Iki minangka keengganan Seychelles kanggo ngetrapake prinsip Open Sky ing Pasar Afrika Tunggal Transportasi Udara (SAATM) sing ditandatangani awal taun iki. Penolakan hubungan iki karo Komoro nglawan resolusi Uni Afrika (AU) sing ditandatangani ing Addis Ababa ing Januari 2018 sing tujuane kanggo nambah konektivitas, nggampangake perdagangan lan pariwisata lan nggawe lapangan kerja.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.