Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Alesan kanggo lelungan menyang Taiwan musim panas iki

0a1-60
0a1-60
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pengunjung ing pulau Taiwan Taiwan ing musim panas iki bisa ngrasakake tujuan sing dituju kanthi macem-macem festival, acara lan kegiatan musim panas.

Festival Balon Internasional Taiwan (30 Juni - 13 Agustus 2018)

Dideleng ing papan sing apik banget ing wilayah Taitung Luye Gaotai, Festival Balon Internasional Taiwan saben taun dadi pemandangan sing luar biasa kanggo kabeh pengunjung nalika balon warna kabeh bentuk, ukuran lan desain katon. Kanggo tampilan paling apik ing lanskap sing apik ing Taiwan, nitih balon udara panas kasedhiya ing festival kasebut, utawa nikmati swasana sing nyenengake kanthi demonstrasi balon, konser musik cemlorot ing wayah wengi, kemah musim panas lan uga pahargyan pesta.

Pameran Kuliner Taiwan (10-13 Agustus 2018)

Peluncuran anyar MICHELIN Taipei Guide 2018 minangka bukti manawa ibu kutha Taiwan saiki nawakake adegan restoran sing beda-beda lan wis mbantu nampilake daya tarik internasional kanggo kabeh pengunjung. Pameran Kuliner Tahunan Taiwan nyedhiyakake kesempatan kanggo para panganan kanggo menconto macem-macem gaya kuliner sing saya misuwur. Wiwit panganan saka dalan nganti masakan kreatif, kabeh panganan digawe nganggo bahan lokal sing paling apik. Koki saka saindenging jagad bakal melu kompetisi kuliner dinamis sajrone pameran - cara sing apik kanggo njupuk sawetara tips kuliner kanggo mulih.

Festival Hantu Musim Panas Keelung (Agustus-September 2018)

Saben taun ing wulan lunar kaping pitu, Taiwan ngrayakake 'Sasi Hantu', sing diyakini minangka jaman memedi nyembah tanah wong sing golek pangan, dhuwit, hiburan, lan uga jiwa. Kanggo nyathet acara kasebut, kutha pelabuhan Keelung dadi perayaan paling gedhe ing saindenging negara minangka bagean saka Festival Hantu Musim Panas Musim Panas taunan. Salah sawijining pinunjul yaiku pawai gedhe liwat tengah kutha kanthi puluhan float adhedhasar tema warna-warni, musik lan macem-macem pagelaran folklor, sadurunge dirilis lantera banyu.

Arung jeram banyu putih ing Kali Xiuguluan (Nganti Oktober 2018)

Sing golek sensasi bisa ngrasakake rasa arung jeram banyu putih ing kali paling gedhe Taiwan Wétan sing mung bisa nyebrangi Pegunungan Pesisir sing apik. Xiuguluan Canyon, dununge ing sisih hilir kali ing antarane Ruisui lan Dagangkou, papane luwih saka 20 jeram, formasi batuan canyon lan pemandangan sing apik. Rute 24km kabeh udakara 3-4 jam lan rampung ing Jembatan Changhong sadurunge kali kasebut ketemu karo Samodra Pasifik ing Dagangkou.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov