Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Guatemala Breaking News Warta Breaking Honduras Mexico Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Spirit Airlines nggawa rute internasional anyar menyang Bandara Intercontinental di Houston

0a1-62
0a1-62
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kaendahan sing subur lan macem-macem budaya ing Amerika Latin ngenteni nalika Spirit Airlines terus ngembangake internasional, wektu iki saka Houston! Wiwit tanggal 6 September 2018, Spirit bakal miwiti layanan saka Bandara Internasional Bush Bush (IAH) ing Houston menyang San Salvador, El Salvador kanthi layanan sajrone taun kaping telu mbukak mingguan kaping telu menyang Bandara Internasional Monseñor Óscar Arnulfo Romero (SAL). Dina sabanjure, tanggal 7 September, Spirit bakal miwiti penerbangan nonstop antara Houston lan Guatemala City, Guatemala kanthi layanan sajrone taun pungkasan mlaku kaping papat saben minggu menyang Bandara Internasional La Aurora (GUA). Tambahan nawakake tarif sing terjangkau kanggo lelungan internasional kanggo ndeleng kanca, kulawarga, utawa mung kanggo seneng-seneng!

Rute anyar kasebut bakal nglengkapi layanan internasional Spirit sing ana ing antarane Houston lan Cancun lan San Jose del Cabo, Meksiko, uga San Pedro Sula, Honduras. Rute kasebut dijadwalake kanggo ngiyatake jaringan Spirit sing tuwuh nalika nggunakake kebutuhan lelungan sing beda-beda ing Houston. Pengumuman kasebut diwiwiti sawetara minggu sawise Spirit ngumumake ngluncurake meh selusin rute saka Orlando, Florida menyang Amerika Latin lan Karibia.

"Kajaba saka San Salvador lan Guatemala City menyang dhaptar tujuan ing Houston, kita bakal menehi tamu luwih akeh pilihan kanggo ngunjungi wong sing ditresnani lan ngrasakake apa sing ditawakake wilayah-wilayah hebat kasebut," ujare Mark Kopczak, Wakil Presiden Network Network. "Semangat terus mbuktekake minangka pimpinan plancongan menyang Amerika Latin lan Karibia kanthi menehi tarif sing paling murah supaya luwih bisa nguntungake layanan sing bisa dipercaya."

Houston Bush (IAH) menyang / saka Wiwitan: Frekuensi:

San Salvador, El Salvador (SAL) * 6 September 3x minggon, sak taun
Kutha Guatemala, Guatemala (GUA) * 7 September 3x mingguan, sak taun
4x saben minggu, babak taun sawise 11/8/18
San Jose del Cabo, Meksiko (SJD) Layanan sing ana 4x saben minggu, mangsan
Cancun, Mexico (CUN) Layanan sing ana 3x saben minggu, sak taun
Saben dina ing mangsa panas
San Pedro Sula, Honduras (SAP) Layanan sing ana 4x saben minggu, sak taun

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov