Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Georgia Warta Pamrentah Iran Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Menteri: Iran lan Georgia kudu nggabungake sistem kertu bank kanggo nambah pariwisata

0a1a-82
0a1a-82
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Iran wis ngusulake nggabungake sistem kertu kertas karo Georgia kanggo upaya nambah bathi pariwisata kanggo rong negara kasebut.

Proposal kasebut digawe dening Menteri Ekonomi lan Keuangan Iran, Masoud Karbasian, ing rapat karo anggota parlemen Georgia sing ngunjungi.

"Dasar kerjasama bank ing antarane rong negara kasebut bakal digawe kanthi cara sing ngidini panggunaan kertu kertas Iran lan Georgia dening masarakat ing saben negara liyane," ujare Karbasian.

Desember kepungkur, diumumake ing kene yen Iran lan Rusia lagi nyoba nyoba nggabungake sistem pembayaran perbankan.

"Bakal ana kertu debit normal sing bisa digunakake para pelanggan ing luar negeri," ujare Davood Mohammad Beigi, direktur Departemen Sistem Pembayaran Bank Sentral Iran.

Proses pambangunan infrastruktur kanggo integrasi karo sistem pembayaran internasional paling ora butuh 10 wulan, ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov