Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Iran Breaking News Kabar Breaking Libya News Warta Breaking Korea Lor wong Warta Breaking Somalia Warta Breaking Syria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Venezuela

AIRBNB ujar babagan keputusan Pengadilan Tinggi babagan larangan lelungan AS

us-travel-ban
us-travel-ban
ditulis dening editor

Dina iki, Mahkamah Agung AS mutusake kanggo nglarang larangan lelungan sing dirancang dening pamrentah Trump. Larangan kasebut mbatesi warga negara saka Iran, Libya, Somalia, Suriah, Venezuela, lan uga Korea Utara sing "dadi sekutu paling anyar" Amerika, ora mlebu Amerika Serikat.

Iki versi kaping telu saka larangan lelungan wiwit diwiwiti lan sawise ngliwati macem-macem pengadilan. Wiwitane, para kritikus nyebutake versi sadurunge minangka larangan lelungan anti-Muslim, nanging saiki dheweke kudu mikir maneh label kasebut saiki amarga larangan kasebut uga kalebu Venezuela lan Korea Lor. Negara-negara sing disebutake kalebu ing dhaptar amarga pamrentah Trump ujar manawa ancaman utawa terorisme karo AS.

Pendhiri Airbnb, Brian Chesky, Joe Gebbia, lan Nathan Blecharczyk, ujar babagan versi larangan paling anyar lan keputusan Pengadilan Tinggi sing netepi:

Kita banget wagol karo keputusan Pengadilan kasebut. Larangan perjalanan minangka kabijakan sing ora cocog karo misi lan nilai - kanggo mbatesi lelungan adhedhasar kabangsaan utawa agamane salah.

Lan nalika warta dina iki minangka masalah, kita bakal terus gelut karo organisasi sing nulungi sing kena pengaruh. Airbnb bakal cocog karo sumbangan kanggo Proyek Bantuan Pengungsi Internasional (IRAP) nganti $ 150,000 nganti 30 September 2018 kanggo ndhukung gaweyan sing menehi saran kanggo owah-owahan sistemik lan jalur hukum kanggo sing kena larangan larangan lelungan kasebut. Yen sampeyan pengin gabung karo sampeyan, sampeyan bisa nyumbangake kene.

Kita yakin manawa lelungan minangka pengalaman sing transformatif lan kuat lan nggawe jembatan antarane budaya lan komunitas nggawe jagad sing luwih inovatif, kolaboratif lan inspirasi. Ing Airbnb, kita matur nuwun banget marang komunitas sing bakal terus mbukak lawang ing saindenging jagad supaya bebarengan, kita bisa lelungan maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.