Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

AIRBNB ujar babagan keputusan Pengadilan Tinggi babagan larangan lelungan AS

us-travel-ban
us-travel-ban
Avatar
ditulis dening editor

Dina iki, Mahkamah Agung AS mutusake kanggo nglarang larangan lelungan sing dirancang dening pamrentah Trump. Larangan kasebut mbatesi warga negara saka Iran, Libya, Somalia, Suriah, Venezuela, lan uga Korea Utara sing "dadi sekutu paling anyar" Amerika, ora mlebu Amerika Serikat.

Iki versi kaping telu saka larangan lelungan wiwit diwiwiti lan sawise ngliwati macem-macem pengadilan. Wiwitane, para kritikus nyebutake versi sadurunge minangka larangan lelungan anti-Muslim, nanging saiki dheweke kudu mikir maneh label kasebut saiki amarga larangan kasebut uga kalebu Venezuela lan Korea Lor. Negara-negara sing disebutake kalebu ing dhaptar amarga pamrentah Trump ujar manawa ancaman utawa terorisme karo AS.

Pendhiri Airbnb, Brian Chesky, Joe Gebbia, lan Nathan Blecharczyk, ujar babagan versi larangan paling anyar lan keputusan Pengadilan Tinggi sing netepi:

Kita banget wagol karo keputusan Pengadilan kasebut. Larangan perjalanan minangka kabijakan sing ora cocog karo misi lan nilai - kanggo mbatesi lelungan adhedhasar kabangsaan utawa agamane salah.

Lan nalika warta dina iki minangka masalah, kita bakal terus gelut karo organisasi sing nulungi sing kena pengaruh. Airbnb bakal cocog karo sumbangan kanggo Proyek Bantuan Pengungsi Internasional (IRAP) nganti $ 150,000 nganti 30 September 2018 kanggo ndhukung gaweyan sing menehi saran kanggo owah-owahan sistemik lan jalur hukum kanggo sing kena larangan larangan lelungan kasebut. Yen sampeyan pengin gabung karo sampeyan, sampeyan bisa nyumbangake kene.

Kita yakin manawa lelungan minangka pengalaman sing transformatif lan kuat lan nggawe jembatan antarane budaya lan komunitas nggawe jagad sing luwih inovatif, kolaboratif lan inspirasi. Ing Airbnb, kita matur nuwun banget marang komunitas sing bakal terus mbukak lawang ing saindenging jagad supaya bebarengan, kita bisa lelungan maju.