Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat rapat News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Otoritas Pariwisata Ghana lan Wanita Evolvin mlebu MOU sawise Wanita ing KTT Pariwisata

Pilih basa sampeyan
Assia-Riccio-from-Evolvin-Women-and-Akwasi-Agyeman-from-Ghana-Tourism-Agency
Assia-Riccio-from-Evolvin-Women-and-Akwasi-Agyeman-from-Ghana-Tourism-Agency
ditulis dening editor

Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) wis mlebu Memorandum of Understanding (MOU) karo Evolvin 'Women, platform sumber bakat kanggo para wanita ing perhotelan sing adhedhasar ing Uni Emirat Arab.

Evolvin 'Women minangka perusahaan sosial sing nggandhengake bisnis perhotelan karo wanita saka negara berkembang sing ora duwe akses menyang pelatihan keramahan sing apik lan kesempatan kerja amarga kahanan pribadi, politik utawa budaya. Wanita gabung karo Akademi Populer Wanita Evolvin 'lan, bebarengan karo mitra pendhidhikan, siyap ngamanake lapangan kerja tingkat internasional kanthi tujuan bali kerja ing negarane dhewe ing ngendi dheweke dadi kontributor kulawarga, komunitas lan pertumbuhan ekonomi nasional .

Akademi Pop Up minangka program 15 wulan sing kalebu wawancara telung wulan, latihan tatap muka lan online, lan pengalaman kerja 12 wulan ing Uni Emirat Arab. Peserta bakal bisa sinau lan ngetrapake katrampilan liwat latihan kerja lan bakal bali kerja ing Ghana ing pungkasan program.

Assia Riccio, Pendhiri Wanita Evolvin, ujar: "Memorandum iki minangka bukti komitmen GTA kanggo maju wanita ing pariwisata lan perhotelan. Iki minangka langkah penting amarga saiki kita duwe swara ing Ghana kanggo luwih ningkatake kesetaraan kesempatan lan entuk target umum liwat upaya bersama lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB (SDG) # 4, # 5 lan # 8 ing level sing luwih dhuwur . "

MoU kasebut ditandatangani sawise KTT Pariwisata Ghana ing tanggal 21 Juni, diatur dening GTA, Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya, lan Mitra Pariwisata Afrika. KTT nglumpukake luwih saka 400 delegasi saka sektor swasta lan publik kanggo ngatasi tantangan wanita ing industri lan kesempatan kanggo pembangunan. MoU minangka tumindak nyata sing ditindakake minangka asil saka diskusi sing muncul nalika KTT.

Akwasi Agyeman, CEO Otoritas Pariwisata Ghana, ujar: "Pengembangan lan pelatihan kapasitas ing Industri perhotelan Ghana penting banget. Mula, kita ngerteni program iki sing nargetake para wanita minangka langkah penting kanggo nyedhiyakake platform pembelajaran lan pelatihan kanggo para wanita. Kita seneng banget karo kemitraan iki. ”

Uga menehi saran kanggo kamajuan wanita ing industri perhotelan ing Ghana, kaloro organisasi kasebut bakal kolaborasi ing pembangunan kapasitas lan pelatihan kanthi nggawa Wanita Evolvin menyang pasar Ghana.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Wanita Evolvin, hubungi [email dilindhungi] utawa ngunjungi evolvinwomen.com.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan Otoritas Pariwisata Ghana, hubungi [email dilindhungi] utawa ngunjungi ghana.lancaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.