Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking San Marino Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

TIMELINE - 'San Marino Story' bakal dadi acara paling penting kanggo program musim panas San Marino

0a1a-88
0a1a-88
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Esuk iki, ing Palazzo Begni, Pak Augusto Michelotti, Menteri Pariwisata, Ibu Nicoletta Corbelli, manajer Papan Pariwisata lan direktur seni lan direktur seni Philippe Macina, nampilake TIMELINE - 'SAN MARINO STORY', acara sing paling prestisius ing Republik San Marino kanggo musim panas 2018.

Acara kasebut diterangake minangka evolusi Dina Medieval tradisional lan bakal kedadeyan tanggal 27, 28 lan 29 Juli, ing lurung-lurung pusat kutha San Marino wiwit jam 17.00 nganti paling ora 24.00.

TIMELINE anyar, unik lan nyenengake, minangka asil saka kolaborasi sing erat antara lembaga publik lan swasta, yaiku antarane Menteri Pariwisata lan Dewan Pariwisata San Marino ing sisih siji, lan Cinephil Srl ing sisih liyane. Kanggo pertama kaline, sampeyan bakal bisa mbalekake wektu lan nuwuhake momen-momen sing paling penting ing sejarah San Marino, liwat enem jaman sejarah lan ndeleng kanthi nyata kedadeyan-kedadeyan kasebut.
Abad Pertengahan, nanging uga jaman Romawi, Renaissance, jaman Risorgimento, uga WWI lan WWII bakal dipentasake ing format asli kanthi link sing kuat karo kedadeyan sejarah sing sejatine.

Anyar anyar yaiku tiket kudu dibayar kanggo nikmati pagelaran sing dianakake ing endi wae ing pusat kutha. Tiket mlebu bakal ngewangi para penyelenggara ngisi biaya sing akeh kanggo acara kasebut lan ningkatake pengalaman umum kanggo pengunjung.

Dheweke bakal duwe kesempatan kanggo nyelehake jaman kepungkur: sejarah Republik paling tuwa ing donya bakal diceritakake kanthi ngetutake garis wektu ing tembok tembok kutha, nampilake reaksi, pertunjukan, pagelaran lan pameran dening para pelaku lokal lan manca negara. lan seniman.

65 pertunjukan saben dina lan 580 seniman melu.

Sawetara saluran promosi lan komunikasi online off-line lan on-line bakal digunakake kanggo menehi TIMELINE visibilitas paling gedhe sadurunge lan sawise acara kasebut. Kegiatan promosi bakal kalebu poster, liputan pers nasional lan lokal, brosur sing kasedhiya ing saben hotel Adriatic Riviera lan meja informasi ing taman tema Mirabilandia, akhir minggu sadurunge acara kasebut.

Perhatian khusus bakal diwenehake kanggo komunikasi digital minangka saluran dhasar kanggo ndhukung acara kasebut lan narik kawigaten para pengunjung.

Wiwit dina iki, kaca resmi acara ing Facebook lan Instagram bakal online. Tujuan utamane yaiku nggawe komunitas wong sing bisa sesambungan lan ngasilake konten dhewe ing jejere sing resmi diterbitake dening panitia: 6 warta saben dina ing saben jaringan sosial, saben dina diwiwiti saka minggu ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov