24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Little Arches Boutique Hotel dianugerahi Emas ing Barbados

Barbados-1
Barbados-1
ditulis dening editor

Green Globe matur suwun karo Little Boutique Hotel ing Barbados amarga dianugerahi Status Emas kanthi sertifikasi terus-terusan limang taun.

Little Arches, salah sawijining hotel butik sing paling khas ing Barbados, dununge ana ing teluk ndhelik pesisir kidul, cedhak karo pasir putih ing Pantai Pantai tanpa cacat.

Sandra Edwards, General Manager, ujar, "Arches Little seneng wis entuk tonggak sertifikasi Green Globe Gold. Kita wis mesthi darmabakti kanggo lingkungan, nanging kita milih kanthi resmi nganakake sertifikasi Green Globe amarga proses kasebut nyengkuyung supaya terus ngupayakake nindakake upaya sing luwih apik kanggo nglestarekake lingkungan kanthi sekaligus. ”

Properti "sithik" kalebu sepuluh kamar lan suite sing wis dipilih kanthi apik, mula fokus ing detail lan langkah-langkah sing bakal nglindhungi lingkungan alam sing murni.

Sajrone limang taun kepungkur, hotel kasebut wis ngembangake macem-macem inisiatif ijo kanggo terus ningkatake sistem manajemen keberlanjutan umume. Kanggo nyuda panggunaan energi, beban dhasar kanggo konsumsi listrik wis ditetepake kanthi target panggunaan saben dina saiki. Lampu LED lan ganti kanggo unit HVAC inverter terus dipasang ing saindenging properti nalika fotokopi digunakake kanggo lampu ruangan lan area parkir. Kanggo ngreksa banyu, panggunaan banyu lan biaya ditandhani, lan banyu udan dikoleksi lan disimpen nalika sistem irigasi netes dipasang ing kebon.

Café Luna Little Arches ngupayakake nggunakake produk lokal sing paling anyar, kanthi menehi ongkos pan-tropis, yaiku gabungan saka rasa Karibia-Asia lan Mediterania. Barang sing diimpor mung digunakake yen bahan ora kasedhiya ing Barbados. Kanggo rasa lokal, Café Luna uga nawakake menu Back To Bajan sing inspirasi saka Bajan. Lan minangka bagean saka program minimalisasi sampah resor, minyak masak didaur ulang.

Kanggo menehi bali menyang komunitas, anggota tim Little Arches lan tamu ndhukung Klub Macem-macem lan melu inisiatif Paket Kanggo Tujuan ing ngendi dheweke nglumpukake lan nyumbang barang-barang sekolah sing dibutuhake banget kanggo bocah-bocah istimewa ing Barbados. Kajaba iku, andhuk pensiun diwenehake kanggo macem-macem amal lan rumah sakit distrik lokal.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.