24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Investments News Warta Breaking Panama Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

JW Marriott kanggo ngunggahake gendera ing bangunan paling dhuwur ing Panama lan Amerika Tengah

0a1-72
0a1-72
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ithaca Capital saiki ngumumake manawa Hotel Bahia Grand Panama sing apik ing Kota Panama, sing mapan ing bangunan paling dhuwur ing Panama lan Amerika Tengah, bakal dadi hotel JW Marriott.

Hotel kasebut, sing asale dibukak ing taun 2011, wis dioperasikake dadi properti independen wiwit Maret 2018. Ithaca Capital, Hotel ToC lan Marriott International nandatangani perjanjian kanggo mbentuk maneh hotel kasebut minangka JW Marriott, kanthi kontrak manajemen jangka panjang karo Marriott International.

"Kita seneng banget yen hotel bakal beroperasi dadi JW Marriott lan kita yakin manawa kemitraan iki, bebarengan karo tim sing duwe bakat lan fasilitas hotel sing luar biasa, bakal sukses. Kita ngarep-arep welcome tamu anyar lan bali menyang properti apik iki, "ujare Orestes Fintiklis, mitra ngatur Ithaca Capital.

Ing dhuwur 284 meter (932 kaki), arsitektur modern properti wis dadi lambang Kota Panama lan cakrawala. Dumunung ing sisih ngarep segara saka lingkungan Punta Pacifica sing prestisius ing Kota Panama, cedhak karo area perbankan, komersial lan hiburan, hotel kasebut nawakake rahasia lan privasi oasis kutha.

Tamu bisa nikmati telung restoran kelas internasional, bar populer (Cava 15), dek kolam renang sing jembar lan fasilitas konferensi paling canggih. Rata-rata 600 kaki persegi, 369 kamar hotel paling gedhe ing kutha kasebut lan akeh langsung ing sisih segara kanthi pemandangan Teluk Panama lan langit kutha.

JW Marriott minangka bagean saka portofolio mewah Marriott International lan kalebu properti sing luar biasa lan khas ing lokasi kutha lan resort utama ing saindenging jagad. Saiki, ana luwih saka 80 hotel JW Marriott ing luwih saka 25 negara lan wilayah.

"Marriott International bangga bisa kerja sama karo Ithaca Capital kanggo peluncuran hotel ikonik iki ing Kota Panama, kutha gateway sing saya maju lan pusat kritis kanggo Amerika Latin. Hotel iki bakal makili hotel merek JW Marriott sing nomer rolas, sing digunakake ing wilayah kita, kanggo para wisatawan sing canggih, golek Perawatan JW kelas internasional, "ujare Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Marriott International, Caribbean & Latin America Region.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov