24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Mecah Luksemburg News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Blue Sky Travel gabung karo Perjalanan UNIGLOBE

Blue-Sky-Travel-gabung-UNIGLOBE-1
Blue-Sky-Travel-gabung-UNIGLOBE-1
ditulis dening editor

UNIGLOBE Travel Belux seneng nampani Blue Sky Travel menyang jaringan UNIGLOBE wiwit tanggal 26 Juni 2018.

Agensi sing dununge ing Bandara Liège bakal nggedhekake jaringan Belgia lan ndhukung wilayah Wallonia kanggo lelungan bisnis lan manajemen lelungan. BLUE SKY TRAVEL bakal disutradarai dening Jean-Rémy Cloes, Direktur Utama sing kerja sama karo Paul Geyssens, Presiden Daerah UNIGLOBE Belux bakal entuk bathi saka hubungan profesional sing dawa kanggo nuntun BLUE SKY TRAVEL dadi sukses.

Paul Geyssens, presiden regional Uniglobe Travel (Belux): "Peluncuran kantor perjalanan bisnis Blue Sky Travel anyar uga minangka inisiatif unik ing pasar perusahaan manajemen perjalanan (TMC), adhedhasar kehadiran lokal sing kuwat, ana gandhengane karo internasional UNIGLOBE jaringan kanthi prioritas diwenehake menyang layanan khusus kanggo perusahaan "

Kanthi ditambahake Blue Sky Travel, UNIGLOBE saiki duwe 17 kantor ing pasar Belgia-Luksemburg kanthi penghasilan € 170 Yuta. Saiki dheweke dadi klompok nomer papat nomer paling gedhe ing pasar perjalanan bisnis Belgia.

Babagan UNIGLOBE

Nggarap global kanggo ngladeni klien kanthi lokal ing luwih saka 60 negara, Travel UNIGLOBE nggunakake teknologi saiki lan rega vendor sing disenengi kanggo ngirit wektu lan dhuwit marang klien babagan rencana plancongan bisnis lan plancongan. Luwih saka 35 taun, para turis perusahaan lan plancongan wis gumantung karo merek UNIGLOBE kanggo ngirim layanan sing ora dikarepake. UNIGLOBE Travel International Limited Kemitraan bermarkas ing Vancouver, Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.