24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah Investments Jepang Breaking News News Warta Breaking Samoa Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Turisme Samoa kudu matur nuwun banget marang Jepang

SamoaPort
SamoaPort
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Duta Besar Jepang Aioki ujar manawa pelabuhan anyar ing Matautu ing Samoa saiki bisa nggawa menyang Samoa “akeh turis manca negara sing bakal ngormati alam sing asri, tradhisi unik lan keramahan masarakat Samoa.

"Ibukutha Samoa duwe fasilitas pelabuhan sing anyar di Matautu. Proyek 30 juta dolar AS kanggo ningkatake keamanan lan efisiensi ing plabuhan utama Apia wis suwene rong taun lan dibukak minggu iki dening duta besar Jepang ing Samoa.

Proyek kasebut dibiayai kanthi lengkap dening pamrentah Jepang ing sangisoré Badan Kerjasama Internasional Jepang.

Upgrade kasebut kalebu tambahan 103 meter saka papan anyar lan rehabilitasi lan ekspansi jalur penumpang anyar.

Perdana Menteri Samoa, Tuilaepa Sailele Malielegaoi, ujar manawa port sing dianyarke mbantu aspirasi pamrentah kanggo "jaringan transportasi berkelanjutan, aman, aman lan ramah lingkungan sing ndhukung pembangunan ekonomi lan sosial Samoa."

Pelabuhan Apia ngatasi udakara 97% kabeh perdagangan barang asing kanggo Samoa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.