24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja Industri Hospitality Investments Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Akuisisi rong Hotel Kamboja Raffles nambahake platform hotel Indochina

Raffles
Raffles
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Akuisisi Hotel Raffles nandhani akuisisi prawan ing njaba Vietnam lan nambah platform hotel Indochina. Nganti saiki, Lodgis entuk lan ngembangake pirang-pirang hotel kutha lan resor pantai ing Vietnam, kalebu Sofitel Legend Metropole 365 kunci ing Hanoi, hotel kanthi performa paling apik ing Vietnam lan tetep dadi salah sawijining hotel paling misuwur ing Asia.

eTN ngubungi NAMA AGENSI PR kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers iki. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamiarsa nambah paywall

Print Friendly, PDF & Email

Akuisisi Hotel Raffles minangka akuisisi prawan perusahaan ing njaba Vietnam lan nambahake platform hotel Indochina ing Lodgis. Nganti saiki, Lodgis wis entuk lan ngembangake pirang-pirang hotel kutha lan resort pantai sing misuwur Vietnam, kalebu Sofitel Legenda Sofitel 365-tombol ing Hanoi, hotel paling apik ing Vietnam lan terus peringkat minangka salah sawijining hotel paling misuwur ing Asia.

Lodgis Hospitality Holdings Pte. Ltd., platform perhotelan sing terintegrasi lengkap sing disponsori dening Warburg Pincus lan VinaCapital, ngumumake dina iki yen wis sukses ngrampungake akuisisi rong hotel landmark bersejarah ing Cambodia, unggulan Raffles Hotel Le Royal Phnom Penh ("Raffles Le Royal") lan Raffles Grand Hotel d'Angkor Siem Reap ("Raffles Grand d'Angkor") (kanthi bebarengan "Hotel Raffles"). Kanthi akuisisi Hotel Raffles, saiki Lodgis duwe koleksi hotel mewah mewah paling gedhe ing wilayah Indochina uga bisnis resor lan manajemen hotel kanthi merek Fusion.

Dumunung ing Cambodia, Hotel Raffles minangka bangunan bersejarah taun 1930an, sing dibalekake lan dibukak maneh kanthi merek 'Raffles' ikonik ing taun 1997. Raffles Le Royal sing umume 175 tombol dununge ana ing ibukutha Phnom Penh, jejer karo Kedutaan Besar AS lan cedhak karo sawetara kantor pamrentah utama, Istana Kraton uga Pasar Pusat. Raffles Grand d'Angkor tombol 119 ana ing jantung Kuartal Prancis sing lawas ing tujuan resor Siem Reap, lan mung 6km saka situs Warisan Donya UNESCO sing misuwur ing Angkor Wat, monumen agama paling gedhe ing saindenging jagad.

Kanggo njaga pesona kolonial Khmer-Prancis sing unik, kaloro properti kasebut bakal direnovasi sawetara sing kalebu nganyari lan nganyari kamar tamu lan toko panganan lan minuman uga nganyari fasilitas rapat lan wilayah liyane kanggo nambah pengalaman tamu ing hotel kasebut.

Peter T. Meyer, Kepala Eksekutif Lodgis, ujar, "Kita seneng banget karo akuisisi loro hotel Raffles sing bersejarah ing Kamboja. Bebarengan karo Metropole ing Hanoi, Lodgis saiki duwe portofolio hotel pusaka Indochina sing ora bisa diganti sing ngidini kita entuk sinergi sing signifikan ing pemasaran lan operasi supaya bisa luwih cepet nyedhiyakake pasar pariwisata ing Indochina kanthi luwih cepet. Kita ndeleng potensial munggah sing apik banget kanggo kalorone aset kanthi program pengeluaran modal sing ditargetake kanggo ngowahi hotel dadi awake sing gedhe. Amarga hubungan kerja sing raket karo Accor uga keahlian utama ing omah, kita yakin hotel bakal nggawe nilai jangka panjang kanggo Lodgis lan bisa uga mapan ing pasar Indochina. ”

Ing 2017, Cambodia nyathet 5.6 yuta pengunjung internasional, makili pertumbuhan tahunan 11.8% ing mburi CAGR 10 taun luwih saka 10%. Phnom Penh lan Siem Reap narik kawigaten pangunjung internasional paling gedhe ing negara kasebut kanthi masing-masing 49% lan 38%. Utamane, luwih saka 1 yuta turis Tionghoa ngunjungi Cambodia ing 2017, makili pertumbuhan lan nggawe 45% taun lan taun Cambodia salah sawijining pasar wates paling cepet kanggo turis China ing Asia Kidul-Wétan kajaba Vietnam. Kanthi nambah penerbangan langsung lan pamrentah sing kuat menyang pariwisata, industri kasebut diarepake bakal terus maju ing taun 2018 kanthi paling ora 6 yuta pengunjung internasional ing ndhuwur 15 juta turis domestik sing diproyeksikan, US $ 4 milyar ing bathi. Saliyane pariwisata, investasi langsung asing ing negara kasebut entuk US $ 6.3 milyar ing 2017, bakal dadi kenaikan 75% saben taun.

Babagan Lodgis Hospitality Holdings

Madeg ing November 2016 dening Warburg Pincus, VinaCapital, lan pendiri VinaCapital, Don Lam, Lodgis minangka platform hotel integral kanthi target pembangunan, akuisisi, lan manajemen aset keramahan ing saindenging Asia Kidul-Wétan. Minangka bagéan saka tatanan, Lodgis winih wiwitan kanthi kira-kira $ 300 yuta komitmen modal saka Warburg Pincus lan VinaCapital bebarengan karo aset perhotelan kelas paling apik kalebu Sofitel Legend Metropole Hanoi (The Metropole) lan Fusion Hotels & Resorts, perusahaan hotel domestik terkemuka ing Vietnam. Kanthi akuisisi anyar saka rong hotel Raffles sing bersejarah ing Phnom Penh lan Siem Reap in Cambodia, Lodgis saiki duwe portofolio hotel warisan mewah paling gedhe ing wilayah kasebut. Sajrone 18 wulan kepungkur, Lodgis wis ngembangake portofolio kanthi luwih saka 15 proyek ing operasi lan dikembangake ing kutha-kutha gerbang utama lan tujuan wisata internasional ing wilayah Indochina.

Minangka merek sing diduweni lan ditawan kabeh, Fusion berkembang, duwe lan ngatur resor pinggir pantai lan hotel kutha ing saindenging Vietnam miturut merek Fusion lan Fusion Suites sing misuwur banget uga konsep anyar kalebu Fusion Retreats lan Fusion Originals. Sawise sukses ing resort utama, Fusion Maia Da Nang lan Fusion Resort Cam Ranh, Fusion dipanggonke kanthi unik minangka salah sawijining perusahaan keramahan integral kanthi vertikal ing wilayah kasebut sing ngidini ngukur konsep lan merek kanthi cepet ing saindenging wilayah kasebut. Vietnam.

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.lodgis.sg.

Babagan Warburg Pincus

Warburg Pincus LLC minangka perusahaan ekuitas pribadi global utama sing fokus ing investasi investasi. Perusahaan duwe luwih saka US $ 44 milyar ing aset ekuitas pribadi sing dikelola. Portofolio aktif perusahaan luwih saka 150 perusahaan beda-beda kanthi tataran, sektor lan geografi. Warburg Pincus minangka mitra sing berpengalaman kanggo tim manajemen sing pengin nggawe perusahaan awet kanthi nilai berkelanjutan. Didegake ing 1966, Warburg Pincus wis nglumpukake 17 dana ekuitas pribadi, sing nandur modal luwih saka $ 60 milyar ing luwih saka 800 perusahaan ing luwih saka 40 negara.

Perusahaan iki kantor pusat ing New York karo kantor ing Amsterdam, Beijing, Hong Kong, London, luxembourg, Mumbai, Mauritius, San Francisco, Sao Paulo, Shanghai, Lan Singapore. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.warburgpincus.com.

Babagan VinaCapital

Didhisiki ing taun 2003, VinaCapital minangka perusahaan investasi lan manajemen aset terkemuka sing bermarkas ing Vietnam, kanthi portofolio macem-macem USD1.8 milyar ing aset sing dikelola. Perusahaan kasebut duwe rong dana tertutup sing diperdagangkan ing Bursa Saham London: VinaCapital Vietnam Opportunity Fund Limited, sing dagang ing Pasar Utama, lan VinaLand Limited sing dagang ing AIM. VinaCapital uga ngatur Forum Siji - VCG Partners Vietnam Fund, salah sawijine Wong Vietnam dana sing tundhuk UCITS sing mbukak paling gedhe, Dana Akses Khusus Ekuitas Vietnam, akeh akun sing dipisahake, lan loro dana domestik. VinaCapital uga duwe usaha patungan karo Draper Fisher Jurvetson ing ibukota ventura, lan Warburg Pincus ing perhotelan lan akomodasi. Keahlian VinaCapital kalebu macem-macem kelas aset kalebu pasar modal, ekuitas pribadi, real estate, modal ventura, lan penghasilan tetep. Kanggo informasi luwih lengkap babagan VinaCapital, bukak www.vinacapital.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.