24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Kuwait Breaking News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Hakan Gencer diangkat dadi Manager Swiss-Belhotel International

Konferensi Hakan-Gencer-GM
Konferensi Hakan-Gencer-GM
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International (SBI) wis milih Hakan Gencer dadi Hotel Manager properti sing bakal teka ing Kuwait Swiss-Belhotel Bneid Al Gar, dijadwalake dibukak ing Q4 2018 lan Swiss-Belresidences Al Sharq, dijadwalake dibukak ing Q3 2019. Hakan gabung bakal nggawe kantor pra-pembukaan Swiss-Belb Boutique Bneid Al Gar.

Nalika nggawe pengumuman kasebut, Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior Swiss-Belhotel International, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, ujar, "Hakan minangka profesional perhotelan sing pengalaman lan dinamis kanthi keahlian operasi ekstensif kanggo ngatur resort mewah lan kutha hotel. Dheweke wis karo grup kita wiwit 2016 minangka manajer umum kanggo Grand Swiss-Belhotel Celik Palas Thermal Spa. Kita yakin kanthi kepemimpinan Swiss-Belhotel Bneid Al Gar bakal entuk kinerja lan kepuasan tamu sing paling dhuwur. Kajaba iku, Hakan uga bakal ngawasi pangembangan Swiss-Belresidences Al Sharq, properti nomer loro ing Kuwait. ”

Hakan nggawa luwih saka rong setengah dekade pengalaman apik ing industri perhotelan sing makarya karo sawetara hotel sing paling sukses lan bergengsi ing Turki lan London kanthi macem-macem kapasitas. Sadurunge gabung karo grup Swiss-Belhotel International, Hakan dadi direktur panganan lan omben-omben rumit ing rong hotel bisnis terkemuka ing Bursa, Turki.

Pemegang kewarganegaraan dobel saka Turki lan Inggris, Hakan duwe dhaptar prestasi lan penghargaan sing dawa sajrone dadi karir sing misuwur. Sawise gabung karo Swiss-Belhotel Bneid Al Gar, dheweke menehi komentar, "Aku seneng bisa memimpin tim ing hotel paling apik iki lan matur nuwun banget marang Swiss-Belhotel International amarga wis menehi aku kesempatan terus karo grup kasebut. Pancen nyenengake kanggo nantang tantangan iki lan diwenehi tanggung jawab kanggo mbukak hotel pertama merek ing Kuwait. ”

Wutah pariwisata ing Kuwait sing terus maju, kanthi sesanti kanggo nyambut tamu 440,000 saben taun ing taun 2024 nyebabake permintaan hotel sing berkualitas. Swiss-Belhotel Bneid Al Gar bakal dadi alamat sing apik lan apik kanggo para pelaku bisnis lan plancongan sing menehi pengalaman ing omah. Nampilake kamar sing dilengkapi fasilitas mewah, hotel kasebut nduweni lokasi sing luar biasa ing Kota Kuwait. Klebu fasilitas kasebut bakal dadi macem-macem pilihan fasilitas hiburan lan rekreasi kayata rong restoran paling apik, kafe lobi, spa, klub kesehatan lan kolam renang.

Swiss-Belhotel International milih VP anyar kanggo Timur Tengah, Afrika lan India

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.