24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Industri Hospitality Pariwisata

Opening Hotel ing Afrika: Hotel Radisson & Apartemen Abidjan Plateau

Radisson-Hotel-Apartemen-Abidjan-Plateau.
Radisson-Hotel-Apartemen-Abidjan-Plateau.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pantai Gading duwe warta apik babagan industri plancongan lan pariwisata. Ing kutha Abidjan, salah sawijining kutha paling padhet ing Afrika lan pusat bisnis paling gedhe ing Afrika Francophone. Hotel anyar kanthi jeneng Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau bakal dibukak.

eTN ngubungi Radisson kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers kasebut. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamaca supaya nambah paywall. ”

Print Friendly, PDF & Email

Pantai Gading duwe warta apik babagan industri plancongan lan pariwisata. Ing kutha Abidjan, salah sawijining kutha paling padhet ing Afrika lan pusat bisnis paling gedhe ing Afrika Francophone. Hotel anyar kanthi jeneng Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau bakal dibukak.

Hotel Radisson iki bakal dununge ing Boulevard de la Republique ing jantung Plateau - distrik bisnis pusat - sing gampang diakses ing saindenging kutha kanggo tamu sing ngunjungi bisnis lan plancongan.

Elie Younes, Wakil Presiden Eksekutif & Chief Development Officer, Grup Hotel Radisson, ujar: "Radisson Hotel & Apartments Abidjan Plateau minangka hotel Radisson nomer loro ing negara kasebut, lan minangka bagean saka rencana luwih gedhe kanggo ngluncurake merek Radisson ing saindenging EMEA, kanthi sukses ing Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED lan Park Inn dening Radisson. Hotel Radisson sing anyar bakal dadi pimpinan perhotelan ing Abidjan sing nawakake pusat konferensi paling gedhe ing pusat kutha, akomodasi sing apik lan bar lan restoran paling apik ing atap kutha.

"Liwat pangembangan Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau, kita nggawe visi sing kendel kanggo Afrika," ujare Mohamed Ben Ouda, Direktur Utama Grup Pangembangan Palmeraie."Kita bangga bisa kemitraan karo Radisson Hotel Group lan ngarepake hubungan sing wis suwe karo pimpinan industri."

Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau 152 kamar iku konstruksi anyar lan dijadwalake dibukak ing taun 2021, nawakake 122 kamar standar, 24 apartemen siji kamar, lan enem apartemen loro kamar tidur. Fasilitas liyane kalebu restoran makan sedina muput, restoran khusus, bar langit lan ruang fitness. Ruang konferensi paling gedhe ing kutha iki bakal duwe wolung ruang rapat sing jembaré luwih saka 1000 kaki persegi

Radisson Hospitality AB, sing publik ing Nasdaq Stockholm, Swedia lan bagean saka Radisson Hotel Group, kanthi bangga ngumumake penandatanganan hotel Radisson anyar ing Abidjan, Pantai Gading. Tandatangan Radisson Hotel & Apartemen Abidjan Plateau mlebu portofolio klompok kasebut ing Afrika menyang 86 hotel lan meh 18,000 kamar sing digunakake lan lagi dikembangake.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.