24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Hotel & Resor Warta Mecah Monako News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Pantai Monte-Carlo: Prestasi organik EMAS

Hotel Monte-Carlo-Pantai-Pantai
Hotel Monte-Carlo-Pantai-Pantai
ditulis dening editor

Green Globe bubar dianugerahi Status Emas Pantai Monte-Carlo nalika ngakoni sertifikasi limang taun berturut-turut.

Print Friendly, PDF & Email

Green Globe bubar dianugerahi Status Emas Pantai Monte-Carlo nalika ngakoni sertifikasi limang taun berturut-turut.

Rencana manajemen keberlanjutan lengkap Monte-Carlo Beach Hotel wis ngliputi inisiatif lingkungan lan sosial wiwit pirang-pirang taun lan properti kasebut terus menehi inspirasi karo warta ijo paling anyar.

Pantai Monte-Carlo Dadi Organik

Wiwit 2013, restoran Pantai Monte-Carlo Elsa dianugerahi sertifikasi Bio (organik) dening Ecocert, pimpinan Prancis ing sertifikasi organik.

Elsa minangka restoran gourmet pertama ing wilayah Provence-Alpes-Côte d'Azur (PACA) sing entuk Sertifikasi Organik kategori 3 paling dhuwur. Ing taun candhake ing 2014, restoran kasebut entuk bintang Michelin Guide amarga bakat lan kreativitas Chef Eksekutif Paolo Sari lan kualitas produk segar, lokal lan organik. Saiki kabeh limang restoran ing Monte-Carlo Beach Hotel (Elsa, Le Deck, La Vigie Lounge & Restaurant, Cabanas lan La Pizzeria) nggunakake 100% woh-wohan lan sayuran organik. Produk organik uga kasedhiya ing bar, bar mini lan dikirim kanthi layanan kamar.

Spa ing Pantai Monte-Carlo uga nawakake perawatan perawatan kulit mewah karo Phytomer Cosmetics, formulasi alami eksklusif sing nyedhiyakake pendekatan anyar kanggo perawatan kecantikan organik. Salajengipun, hotel kasebut milih sampo organik Casanera, gel shower lan fasilitas lotion awak sing digawe 100% ing Corsica. Properti kasebut nduweni tujuan kanggo ngluwihi kabijakan organik kanthi ngenalake produk liyane kayata alat garpu pring sing bisa pakai lan kopi organik Fairtrade sing diproduksi dening merek Prancis Malongo sing duwe tanggung jawab lingkungan.

Ing 2014, Pantai Monte-Carlo mlebu The Relais & Chateaux Vision ing UNESCO ing Paris. Visi iki nyengkuyung para penandatangan kanggo nindakake macem-macem inisiatif sing tanggung jawab kalebu dhukungan saka petani lan nelayan lokal, kanggo nglindhungi lan ningkatake keanekaragaman hayati, kanggo nyengkuyung mancing sing tanggung jawab, nyuda sampah panganan, ngirit energi lan banyu, lan nyediakake kondisi kerja sing apik lan gaji kanggo karyawan.

La Route du Gout (Rute Rasa)

Pantai Monte-Carlo wis kolaborasi karo Chef Paolo Sari kanggo La Route du Gout, festival gastronomi organik. Chef Paolo minangka siji-sijine chef bintang Michelin organik sing disertifikasi ing saindenging jagad. Tujuan festival kasebut yaiku melu kabeh wong - anggota masyarakat umum, bocah, pimpinan lan institusi - kanggo ningkatake inisiatif ekologis lan mbiayai macem-macem proyek amal. Thanks kanggo Asosiasi Roh Global Chef Global sing diprakarsai dening Chef Paolo Sari, proyek kamanungsan kanggo nggawe Sekolah Seni Kuliner Moné & Paolo Sari bakal dirampungake wulan Oktober 2018.

Sajrone telung taun kepungkur, Pantai Monte-Carlo wis masangake bocah-bocah umur 8 nganti 13 taun, Société des Bains de Mer: Koki Eksekutif lan restoran mitra kanggo nggawe masakan kuliner sing disajakake sajrone nedha bengi Gala sing prestisius ing La Route du Gout Festival sing dianakake saben wulan Oktober.

Anak duwe kesempatan kanggo ngrasakake macem-macem produk lan nulungi koki masak masakan sing alus lan gastronomi. Bareng wis nyiyapake prasmanan organik tematik, sing diwenehake menyang panel profesional uga para tamu undhangan. Taman sayur-sayuran biodinamika terapung sing ambané 300 meter persegi digawe khusus kanggo acara kasebut ing Marina Monaco.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca rute-du-gout.com , [email dilindhungi] utawa ndeleng video kasebut.

Dina Samodra Donya

Minangka bagean saka perayaan Dina Samudra Dunia tanggal 8 Juni, Pantai Monte-Carlo ngusulake "Meet & Greet" karo nelayan Monegasque sing misuwur yaiku Eric Ericinalinaldi ing Port Hercule Monaco. Para tamu uga diajak kumpul lan nikmati aperitif sing grapyak karo Chef Paolo Sari lan disusul mangan awan organik sing enak ing Elsa, restoran sing apik.

Menu Dina Oceans Sedunia:

Udang abang mentah saka San Remo, adas bayi, rasa aprikot & kaviar nacarii
***
Ikan Scorpio pasta Tagliolini nganggo tomat ceri pedhes sing alus
***
Mullet abang lokal, kacang-kacangan fava, puree lan sayuran bayi
***
Fantasi woh wohan beri abang
***
Kopi & mignardises perdagangan sing adil

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.