24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Hotel & Resor Warta Mecah Monako tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel & Resort Monte-Carlo Bay nyerang emas

Monte-Carlo-Bay-Hotel-Resort-Lagoon
Monte-Carlo-Bay-Hotel-Resort-Lagoon
ditulis dening editor

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort minangka salah sawijining hotel pertama ing Principality sing nampa sertifikasi lingkungan Green Globe ing taun 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Hotel & Resort Monte-Carlo Bay minangka pelopor utama ing pembangunan berkelanjutan lan dadi salah sawijining hotel pertama ing Principality sing nampa sertifikasi lingkungan Green Globe bergengsi ing taun 2014. Bubar, hotel kasebut dianugerahi Sertifikasi Emas minangka pengakuane komitmen kanggo praktik ijo sajrone limang taun berturut-turut.

Standar Emas Green Globe minangka level sertifikasi sing ketat, sing mung diraih ing Monte-Carlo Bay Hotel & Resort lan Pantai Monte-Carlo sing tekan saiki ing Principality.

Lembaga perintis pembangunan berkelanjutan

Minangka hotel utama lan pilot Green ing Société des Bains de Mer., Monte-Carlo Bay Hotel & Resort nampa sertifikasi Green Globe sing diresmekake tanggal 23 April 2014. Komitmen properti kasebut kanggo praktik paling apik wis diakoni kanthi njaga kinerja level kaya sing dibutuhake label internasional Green Globe lan wulan pungkasan wulan Juni, sukses dianugerahi Standar Emas.

Frederic Darnet, Manajer Umum Hotel & Resort Monte-Carlo Bay, ngucapake selamat marang kabeh tim lan ujar, "Sertifikasi Emas Green Globe iki dudu pungkasan nanging wiwitan lan aku pengin menehi ucapan selamat marang Tim Bay Be Green kanggo komitmen saben dinane . Kita kudu nimbang pengaruh lingkungan, ekonomi, industri lan uga sosial saka tumindak sing ditindakake. ”

Anggota tim menehi bali menyang komunitas

Hotel Bay-Green Bay Hotel & Resort Bay-Green Bay, didegaké ing 2013, tetep dadi tim sing darmabakti sing ngatur prakarsa lingkungan lan sosial. Tim kasebut melu aktif ing macem-macem kampanye sosial sajrone taun, ngatur acara kayata nedha awan komunitas karo Fourneau économique de Nice lan asosiasi Solidarpole ing ngendi Chef Marcel Ravin lan tim Bay Be Green nyiapake lan nyedhiyakake nedha awan kanggo 200 wong sing mbutuhake. . Tim uga nglumpukake dolanan karo SIVOM kanggo Restos du Cœur, sawijining badan amal Prancis sing kegiyatan utamane yaiku nyebarake panganan lan panganan panas kanggo wong-wong sing kurang mampu.

Kajaba iku, anggota tim melu ing Run No finish Line lan mbukak lokakarya kesadaran lingkungan kanggo bocah-bocah ing Monacology, sawijining desa pendhidhikan seminggu kanggo bocah-bocah saka Principality lan kutha-kutha sing wewatesan. Taun iki, Tim Bay Be Green milih tema kesejahteraan lan kesehatan ing endi bocah-bocah ngumumake gula sing didhelikake ing panganan favorit, lan main kegiatan abecedarium buah lan sayuran.

Chef Marcel Ravin kanthi lintang lan setya

Pangembangan berkelanjutan minangka fokus utama ing pawon resor uga amarga Chef Marcel Ravin, koki sing mbintangi Michelin sing menehi mupangat kanggo tuwuh lan mangan panganan sing enak uga tumindak kanggo nglindhungi planet iki. Wawasane sing nyakup kabeh nggambarake tahapan sing dilewati panganan saka lemah nganti piring.

Chef Marcel kolaborasi karo Jessica Sbaraglia lan perusahaan wiwitane Terre de Monaco, sing nggawe kebon sayuran organik kutha kalebu ing kebon Monte-Carlo Bay. Duwe woh-wohan lan sayuran mangsan, panen ing sacedhake paling penting kanggo Chef Marcel. Ing restoran teken Monte-Carlo Bay, Blue Bay, pametune sawetara langkah saka pawon yaiku ing tengah-tengah kabeh pasugatan. Kajaba iku, taun kepungkur restoran kasebut menehi tandha piagam Mister Good Fish, sing nyathet spesies musiman sing disaranake babagan sumber daya laut lokal.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.