24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News Rusia Breaking News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa ing pesisir wétan Semenanjung Kamchatka ing Rusia

gempa-rusia
gempa-rusia
ditulis dening editor

Gempa skala 6.1 nyebrang pesisir wétan Semenanjung Kamchatka Rusia ing 01:40:08 UTC tanggal 6 Juli 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 6.1 nyebrang pesisir wétan Semenanjung Kamchatka Rusia ing 01:40:08 UTC tanggal 6 Juli 2018 kanthi jerone 79 kilometer.

Ora ana laporan kerusakan utawa ciloko.

Ora ana peringatan tsunami.

Jarak:
• 94.7 km (58.7 mi) E ing Ozernovskiy, Rusia
• 151.4 km (93.9 mi) SSW saka Vilyuchinsk, Rusia
• 168.3 km (104.4 mi) SSW saka Petropavlovsk-Kamchatsky, Rusia
• 179.0 km (111.0 mi) SSW saka Yelizovo, Rusia
• 559.4 km (346.8 mi) SSW saka Klyuchi, Rusia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.