Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Romania Keslametan Pariwisata Singapur

Jet tempur nabrak, njeblug ing ngarep ewu wong ing pertunjukan udara Romania

0a1a1a1a-2
0a1a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejuang jet Romania Mikoyan-Gurevich MiG-21 Lancer nabrak nalika ana acara udhara, njeblug ing ngarepe ewonan wong.

Print Friendly, PDF & Email

Pejuang jet Romania wis nabrak nalika acara udhara, njeblug ing ngarepe ewonan wong. Gambar saka adegan kasebut nuduhake geni lan asap asap kandel.

Lancer Mikoyan-Gurevich MiG-21 nabrak udakara jam 1:30 awan wektu dina Setu, udakara 10km (6.2 mil) ing sisih lor Fetesti Airbase ing Calarasi County, Romania, Cotidianul.ro nglaporake, nyebutake pernyataan Kementerian Pertahanan. Kacilakan kasebut nyebabake pilot Letnan, Komandan Florin Rotaru, umur 36 taun.

Para saksi ngandhani televisi lokal manawa pilot kasebut bisa uga milih kecelakaan ing lapangan cedhak kanggo nyegah wong akeh. Udakara 4,000 wong sing ana ing acara udhara kasebut, miturut Reuters.

Gambar ing media sosial nuduhake momen sawise kacilakan, nalika pesawat kasebut nyala-nyala.

Video uga nuduhake kumelun ireng munggah saka adegan kasebut.

Sawise kacilakan kasebut, Menteri Pertahanan Mihai Fifor ngandhani Romania TV manawa pesawat Angkatan Udara Rumania kabeh ana ing "urutan kerja sing sampurna," lan isih awal banget ora arep ngira-ngira kedadeyan kasebut. Nanging, Cotidanul.ro nglaporake manawa 24 pesawat MiG ambruk wiwit taun 1994. Sebab kacilakan kasebut saiki lagi diselidiki.

Mikoyan-Gurevich MiG-21 Lancer minangka pesawat tempur supersonik lan pesawat interceptor sing dirancang nalika jaman Uni Soviet dening Biro Desain Mikoyan-Gurevich.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov