Asosiasi Warta Breaking News Ghana Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Investments Warta Industri Rapat rapat wong Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika: Napa saiki sampeyan kudu ndhaptar?

Pilih basa sampeyan
ATBLS
ATBLS
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Dewan Pariwisata Afrika dina iki ngumumake manawa Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) bekerjasama karo Partai Pariwisata Afrika (ATP) lan mitra utamane Grant Thornton mbukak registrasi kanggo Forum Kepemimpinan Pariwisata Inaugural Afrika lan Penghargaan 2018 dina iki. Minangka proyek Pan-Afrika, iki minangka kumpul industri pariwisata lan pariwisata paling anyar sing dirancang dening wong Afrika, kanggo wong Afrika lan dadi tuan rumah ing Afrika. Forum kasebut bakal ngundang pimpinan bisnis Pariwisata lan Pariwisata global lan Afrika, pimpinan pamikiran, menteri, pembuat kebijakan, pejabat pariwisata, investor, organisasi pemasaran tujuan, perdagangan lelungan lan media kanggo musyawarah babagan inisiatif kanggo ningkatake lelungan lan pertumbuhan industri pariwisata ing saindenging jagad bawana

Forum lan Penghargaan bakal ditindakake wiwit 30 nganti 31 Agustus, 2018 ing Konferensi Internasional Accra (AICC), Ghana. Bakal dadi tuan rumah luwih saka 30 ahli sing misuwur kalebu Hon. Menteri Catherine Abelema Afeku, nargetake Menteri-Menteri Afrika sing tanggung jawab Pariwisata, Ms. Elcia Grandcourt saka UNWTO, Ms. Virginia Messina saka Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia (WTTC), Pak Vincent Oparah saka NEPAD (Uni Afrika), Ms. Gillian Saunders mantan Wakil CEO Grant Thornton lan Penasihat Menteri Pariwisata Afrika Selatan, Prof Marina Novelli saka Universitas Brighton, Mr. Miller Matola, Mantan CEO Brand South Africa, Dr. Kobby Mensah, Mr. Jerome Touze saka Travelstart, Ms. Rosette Rugamba saka Songa Africa, Pak Akwasi Agyeman saka Otoritas Pariwisata Ghana, Ibu Carmen Nibigira saka Horwath PTL lan Platform Afrika Wétan, Ibu Carol Hay saka Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), Aaron Munetsi saka Afrika Selatan Airways (SAA) lan liya-liyane.

"Kita seneng banget karo level semangat sing ditampa saka pamicara, mitra pendukung lan pamiarso kanggo konferensi unik lan masteclass iki," ujare Akwasi Agyeman, CEO Otoritas Pariwisata Ghana. "Kita ngarep-arep nggabungake pimpinan Pariwisata lan Pariwisata global lan Afrika menyang Ghana kanggo diskusi substansial babagan kepemimpinan pamikiran lan inovasi, kabijakan progresif, Afrika intra-plancongan, akses udara, pariwisata bisnis, inovasi, lan solusi nyata liyane. masalah utama sing diadhepi industri, uga kesempatan sing diwenehake saiki. ” Dheweke nyorot.

Program kanggo Forum kaya ing ngisor iki:
• 30 Agustus - Fungsi Sarapan lan Eksekutif CEO
• 30 Agustus - Masterclass ing pangembangan produk pariwisata berkelanjutan lan pariwisata bisnis
• 31 Agustus - Forum Pimpinan Pariwisata lan Dinner Anugrah ing Afrika

Kanggo ndhaptar utawa kanggo informasi luwih lengkap, hubungi (Afrika Kidul):

Ibu Tes Proos: [email dilindhungi] | [email dilindhungi]
Afrika Kidul Tel: +27 (0) 84 682 7676 | +27 (0) 21 551 3305

Ghana: Mbak Doris Delong: [email dilindhungi]
Telp: +233 20 222 2078 | +233 24 412 000

Babagan Mitra Pariwisata Afrika:
Partai Pariwisata Afrika (ATP) minangka panasihat pariwisata lan pemasaran pemasaran strategis-derajat Pan-Afrika 360 derajat kanthi solusi lan anggota pendiri Dewan Pariwisata Afrika.

Minangka perusahaan sing spesialisasine ing formulasi strategi, pemasaran ing plancongan, pariwisata, perhotelan, penerbangan lan sub-industri golf, Partai Pariwisata Pariwisata Afrika nggunakake keahlian mitra strategis global sing diadegake kanggo nglakokake program sing dirancang lan unik kanthi asil sing bisa diukur.

Bidang keahlian utama yaiku Pemasaran Strategis, Manajemen Merek, Sales lan Representasi Pemasaran, Pelatihan Staff, Bangunan Kapasitas, layanan Fasilitasi Investasi lan MICE-E (Rapat, Insentif, Konferensi, Pameran lan Acara).

Dumunung ing Johannesburg, Afrika Selatan, Partai Pariwisata Afrika (ATP) duwe kantor negara lan mitra utama ing Angola, Botswana, Ghana, Nigeria, Rwanda, Singapura, Skotlandia, Tanzania, AS lan Zimbabwe. Kanthi keahlian saka mitra, perwakilan, mitra global lan jaringan sing nyata, kita nindakake program sing dirancang khusus lan berdampak kanggo para klien.

Babagan Dewan Pariwisata Afrika

Didegake ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka wilayah Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika minangka bagean saka Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK)

Asosiasi nyedhiyakake advokasi sing cocog, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane.

  •  Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nambah tuwuhing, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang Afrika saka lan ing njero Afrika.
  • Asosiasi nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane.
  • Asosiasi ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi lan nggawe pasar ceruk.

www.africantourismboard.com

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.