Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Burundi Warta Pamrentah Investments Tanzania Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Tanzania ujar ora kanggo Burundi babagan pariwisata pemasaran bebarengan

Burtz
Burtz
ditulis dening Alain St.Ange

Tanzania lan Burundi mutusake dhewe kanggo pariwisata pariwisata negarane. Sawetara ujar manawa iki minangka kuku liyane ing peti mati kerjasama Afrika Wétan.

Perjanjian sadurunge sing ditandatangani ing wiwitan dasawarsa wis nyumurupi pendekatan regional kanggo pasar Afrika Wétan minangka salah sawijining tujuan kanthi akeh atraksi sing pungkasane mujudake Merek Dagang Afrika Wétan ndhukung panyiapan Platform Pariwisata Afrika Wétan kanggo nyedhiyakake pemangku kepentingan sektor publik lan swasta regional kanthi mekanisme kanggo njagong, ngrembakakake lan agenda lan rencana tumindak banjur muter.

Ora suwe sawise iku, mula nyata-nyata yen ing Tanzania, kanthi rahasia lan terang-terangan, rem maneh, kadang-kadang ana alangan langsung miturut tanggapan sing diwenehake para pamiarsa rapat.

Nalika ing 2014 Visa Pariwisata Afrika Wétan umum diluncurake maneh Tanzania, nggawa Burundi menyang jurang karo dheweke, sing ngalangi implementasine, lan nuli diwenehake menyang 'Koalisi Kekarepan' ing sangisore proyek Integrasi Koridor Lor kanggo ngluncurake tripartit Visa kanggo turis lan nggawe lelungan khusus kanggo warga negara lan warga asing sing wis daftarkan kanthi luwih gampang.

Iki nyebabake lelungan saka Uganda menyang Kenya lan Rwanda nambah kanthi dramatis lan ndadekake Uganda dadi posisi kaping 4 global minangka 'pemasok' pengunjung menyang Kenya taun kepungkur.
Platform Pariwisata Afrika Wétan, sing saiki wis mandheg nalika Trademark narik dana kasebut, nalika ngrampungake tujuan Uganda, Kenya lan Rwanda, nanging gagal nggawa loro liyane ing dewan lan paymasters, bisa uga bosen karo pertengkaran terus-terusan lan ora duwe kemajuan substansial kapan ana suara suara sing dibutuhke, ing pungkasan mlaku adoh saka proyek kasebut, lan Afrika Wétan luwih mlarat.

Bisa dingerteni saka sumber sing biasane duwe informasi manawa Uganda, Kenya, lan Rwanda nolak pangowahan perjanjian 2011 nalika rapat ing Arusha minggu kepungkur, nanging pungkasane bisa nggawe loro negara sing ora gelem kasebut. Industri pariwisata Burundi, utamane, bisa dadi sing paling angel ing pembangunan iki, amarga pariwisata, amarga kedadeyan politik sing kacau ing taun-taun pungkasan, meh lan turis mudhun, amarga ora duwe koneksi udhara sing cukup lan uga sing paling dhuwur alangan kanggo Visa, wis ngliwati Burundi lan luwih milih negara liya.

Kanthi kahanan telung lawan loro ing panitia menteri sing nolak ngowahi kesepakatan kasebut, Tanzania wis negesake manawa dheweke ora rumangsa kaiket lan bakal mbukak dalane dhewe, nggawe irisan luwih lanjut dadi kerja sama Afrika Wétan lan pucuk ing peti mati konsep kanggo mromosikake Afrika Wétan minangka tujuan tunggal kanthi akeh atraksi.

Situs web ing ngisor iki saiki mung nampilake Uganda, Rwanda, lan Kenya, telung negara sing isih ngetrapake prinsip area pameran pameran ing pameran perdagangan pariwisata utama sing operator tur lan agen turis luwih gampang nindakake bisnis karo telung negara ing jejere sing gegandhengan .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.