Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Emirat ngluncurake layanan anyar saka Dubai menyang Santiago, Chili

0a1-17
0a1-17
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Emirates ngluncurake layanan anyar, kaping lima saben minggu saka Dubai (DXB) menyang Bandar Udara Internasional Santiago (SCL), liwat kutha Sao Paulo (GRU) Brasil, minangka tandha tekane maskapai pertama ing Chili.

Ing pesawat Boeing 777-200LR sing diresmikake, sing disambut ing bandara Sao Paulo lan Santiago kanthi sambutan meriam banyu, minangka klompok tamu lan media khusus.

Hubert Frach, Wakil Presiden Senior Divisi Emirat, Operasi Komersial, West ujar, "Kita seneng banget bisa ndeleng minat sing digawe rute anyar iki wiwit diumumake ing pungkasan Januari, dibayangke ing pesenan sing kuat saka lan menyang Santiago. Santiago minangka papan plancongan lan bisnis sing populer banget, lan layanan anyar iki bakal nawakake pelanggan liwat jaringan global, utamane saka pasar mlebu utama kayata Timur Jauh, Timur Tengah lan Asia Barat, pilihan lelungan sing apik menyang Amerika Selatan. Layanan anyar iki uga bakal menehi kesempatan marang para pelancong saka Chili kanggo nemu produk lan layanan unggulan Emirat, lan nawakake opsi perjalanan sing luwih trep karo Emirat menyang Sao Paulo, Dubai lan sateruse menyang tujuan ing jaringan,

"Tekane Emirat ing Chili minangka simbol kapercayan lan kapercayan penting ing negara kasebut, marang panguwasa lan kepiye Groupe ADP, Bandara VINCI lan Astaldi Concessioni, liwat Nuevo Pudahuel, nyetel standar layanan anyar ing Bandara Arturo Merino Benítez ”, Ujare Nicolas Claude, CEO Nuevo Pudahuel.