24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Anggur & Roh

Rasa Belize 2018 kanggo nampilake Masakan Belizean sing paling apik

0a1a1-7
0a1a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tampilan kepinteran lan campuranologi Belizean sing apik banget bakal dadi apogee saka Rasa Belize taun iki

Print Friendly, PDF & Email

Tampilake kapinteran lan campuran kuliner Belizean sing apik banget bakal dadi apogee saka Taste of Belize taun iki, kompetisi kuliner tandatangan BTB, sing bakal dianakake taun Setu iki, tanggal 21 Juli ing Ramada Belize City Princess.

Acara kasebut bakal nampilake koki lan bartender paling apik Belize sing njaluk piala lan hadiah awis ing patang kategori utama, kalebu Koki Kue Tahun, Koki Muda ing Taun, Bartender Taun lan Master Koki Taun iki.

Taste of Belize diatur dening BTB saben rong taun kanthi tujuan kanggo ngenali lan ningkatake kreativitas kuliner Belizean ing endi koki bisa narik panel hakim kanthi masakan sing enak. Rasa Belize pungkasan yaiku ing 2016.

Pemenang macem-macem kategori bakal makili Belize ing Rasa Karibia taun ngarep, kompetisi kuliner utama ing wilayah kasebut, pertukaran pendidikan panganan & minuman lan pameran budaya Karibia.

Pembicara ing upacara pembukaan kalebu Direktur Pariwisata BTB, Karen Bevans, lan liya-liyane.

Akeh koki lan bartender saka saindhenging Belize diarep-arep melu acara ing taun iki.

BTB ngajak kabeh wong supaya metu lan nyenengake para pesaing favorit lan nikmati masakan Belizean sing enak lan enak.

Belize minangka sawijining negara ing pesisir wétan Amerika Tengah, kanthi garis pantai Laut Karibia sisih wetan lan alas sing amba ing sisih kulon. Offshore, Karang Belize Barrier Reef sing akeh banget, ditemoni atusan pulau sing asor diarani cayes, dadi urip segara sing sugih. Wilayah alas Belize minangka papan kanggo reruntuhan Maya kaya Caracol, sing misuwur amarga piramida sing menjulang; sisih laguna Lamanai; lan Altun Ha, ing sanjabane Kota Belize.

Belize dianggep minangka negara Amerika Tengah lan Karibia sing duwe hubungan sing kuat karo wilayah Amerika Latin lan Karibia. Iki minangka anggota Komunitas Karibia (CARICOM), Komunitas Amerika Latin lan Negara-negara Karibia (CELAC), lan Sistem Integrasi Amerika Tengah (SICA), siji-sijine negara sing nduweni keanggotaan penuh ing kabeh telung organisasi regional. Belize minangka wilayah Persemakmuran, kanthi Ratu Elizabeth II minangka raja lan kepala negara.

Belize misuwur amarga Perayaan September, terumbu karang karang sing hambates lan musik punta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov