24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Armenia Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality Investments Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Armenia nyimpulake acara pariwisata lan perdagangan sing sukses ing telung kutha AS

0a1a-26
0a1a-26
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Komite Pariwisata Negara Armenia, bebarengan karo perwakilan sektor swasta, melu seminggu rapat lan acara ing telung kutha. eTN ngubungi Komite Pariwisata Negara Armenia kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers kasebut. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamaca supaya nambah paywall. ”

Print Friendly, PDF & Email

Komite Pariwisata Negara Armenia, bebarengan karo perwakilan sektor swasta industri pariwisata Armenia, melu seminggu rapat lan acara ing telung kutha kanggo nambah kesadaran babagan tawaran pariwisata budaya Armenia. Acara puncak ing Washington DC kalebu kunjungan menyang Festival Folklife Smithsonian ing National Mall, sing nuduhake warisan budaya Armenia taun iki.

Serangkaian acara diwiwiti ing Boston, Senen, tanggal 25 Juni, kanthi janjian media perjalanan lan kumpul wakil perdagangan lelungan lokal ing AGBU. Hripsime Grigoryan, ketua sing anyar sing diangkat dadi Komite Pariwisata Negeri Armenia, nyambut tamu kanthi presentasi tujuan, miwiti serangkaian lokakarya perdagangan pendidikan lan sesi jejaring karo mitra industri pariwisata Armenia.

Dina Selasa, 26 Juni, Komite Pariwisata Negara Armenia melu acara perdagangan lelungan liyane ing Markas AGBU ing New York City, sing disusul karo resepsi media sing dirawuhi wartawan perjalanan. Saliyane ringkesan tujuan dening Grigoryan, pamiarsa media uga dianggep presentasi dening penulis lan pujangga Armenia sing menang Hadiah Pulitzer, Peter Balakian. Balakian ngrembug babagan sejarah lan budaya Armenia sing sugih, uga upaya kanggo nemokake tanah air sing bersejarah kulawarga, Armenia, lan hubungane karo diaspora Armenia ing Amerika.

Nalika ing New York, delegasi My Armenia uga nganakake sedinan janjian perdagangan lelungan dina Rebo, 27 Juni karo operator tur utama.

Saka New York City, program kasebut lunga menyang Washington DC, Kamis, 28 Juni, kanggo rapat perdagangan plancongan pungkasan ing Greja Apostolik Armenia Soorp Khatch lan resepsi koktail terbuka ing Smithsonian Folklife Festival. Festival Folklife Smithsonian tahunan diproduksi dening Smithsonian Center for Folklife and Cultural Heritage lan diproduksi kanthi kemitraan karo National Park Service. Iki minangka kaping pisanan budaya Armenia bakal ditampilake ing Festival kasebut. AGBU kalebu sponsor festival kasebut.

Acara kasebut diselenggarakake dening Program My Armenia, program pariwisata warisan budaya sing dibiayai dening US Agency for International Development (USAID) lan dileksanakake dening Smithsonian Institution, lan dianakake dening Union Benevolent General Armenia (AGBU), sawijining organisasi budaya Armenia sing bermarkas ing Kutha New York.

"Hosting seri acara iki selaras karo tujuane kanggo mulang babagan budaya lan sejarah Armenia,", "ujare Natalie Gabrelian, Direktur Pendidikan Alternatif AGBU. "Nyengkuyung minat para pelaku industri lelungan menyang Armenia lan kabeh sing ditawakake ing jagad iki kunci kanggo promosi pariwisata lan dilebokake ing peta para wisatawan."

"Iki minangka misi sing penting banget kanggo ningkatake kesadaran babagan Armenia minangka tujuan pariwisata," ujare Grigoryan, Ketua Komite Pariwisata Negeri Armenia. "Liwat kemitraan karo Program Armenia Kula lan Festival Folklife Smithsonian, dadi penghormatan kanggo duwe kesempatan luwih bisa nuduhake pesen karo konsumen AS lan menehi inspirasi marang para pelancong Amerika Utara kanggo ngunjungi tujuan budaya sing luar biasa."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov