24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Hak-hak manungsa News Warta Breaking Panama Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Wong sing dihukum mung 12 taun amarga mateni turis AS ing Panama

Catherine-Johannet
Catherine-Johannet
ditulis dening editor

Wong umur 18 taun kaukum mung 12 taun kunjara amarga ngrampok, ngrogol, lan mateni turis AS ing Panama.

Print Friendly, PDF & Email

Wong umur 18 taun kaukum mung 12 taun kunjara amarga ngrampok, rudo pekso, lan mateni turis AS ing Panama, Catherine Medalia Johannet, ing Bocas del Toro taun kepungkur.

Johannet, lulusan Universitas Kolombia umur 23 taun saka Scarsdale, New York, ditemokake cekak ing jalur pendakian ing Pulo Bastimentos tanggal 5 Februari 2017, telung dina sawise dheweke ilang nalika plancongan ing kepulauan Karibia. Pembunuh dheweke, sing isih cilik, ditangkep wolung wulan mengko ing Cayo de Agua.

Bocas del Toro minangka wilayah wisata lan provinsi Panama sing populer lan kapuloan ing pesisir Karibia. Pulo utama, Isla Colon, papan dununge ibukutha, Bocas Town, pusat pusat karo restoran, toko, lan hiburan malam.

Menteri Publik ngumumake bakal mréntahake keputusan kasebut ing Pengadilan Tinggi kanggo Anak lan Remaja, amarga serius tumindak kasebut.

Ing Amerika Serikat, bocah cilik sing nindakake tindak pidana diwasa, kayata rudo pekso, ngrampok, lan rajapati, biasane kalebu ing skema ukuman sing kurang abot tinimbang wong diwasa. Kaya sawetara negara liyane, Amerika cenderung percaya manawa kabeh sing nindakake kriminal bisa direhabilitasi.

Ing Jerman, dikira hukuman penjara sing dawa bisa ngrusak wong enom. Ukuman paling dawa sing bisa ditindakake bocah cilik ing Jerman yaiku 10 taun, malah amarga tindak pidana rajapati. Sistem koreksi ing kene percaya yen bocah enom kudu duwe kesempatan liya kanggo urip kanthi bener.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.