24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Polandia Keslametan Teknologi transportasi Singapur

Wong loro sing tiwas, siji sing tatu parah ing kacilakan helikopter Polandia

0a1-21
0a1-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Helikopter pribadi nabrak dina Rebo esuk ing Domecko, Polandia kidul, mateni wong loro lan tatu liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Helikopter pribadi nabrak dina Rebo esuk ing Domecko, Polandia kidul, mateni wong loro lan lara cilaka liyane, lapor media lokal.

Laporan media ujar manawa helikopter kasebut ambruk ing padang rumput, puluhan meter saka dalan sing cedhak. Rong penumpang sing tiwas, dene penumpang nomer telu sing ngalami cilaka parah, wis digawa menyang rumah sakit setempat.

Polisi, pasukan pemadam kebakaran lan jaksa kerja ing lokasi kacilakan kasebut. Sebab tiba isih bisa ditemtokake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov