24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Islandia News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Islandia nyengkuyung pariwisata sing tanggung jawab nganggo Tombol Ikrar

0a1-23
0a1-23
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Diilhami dening Islandia mengeti sukses inisiatif Ikrar I Islandia kanggo nyengkuyung tumindak lelungan sing tanggung jawab saka pengunjung.

Print Friendly, PDF & Email

Diilhami dening Islandia mengeti sukses inisiatif Ikrar I Islandia kanggo nyengkuyung lan menehi inspirasi kanggo tumindak plancongan sing tanggung jawab saka para tamu menyang negara kasebut. Kanthi nginstal 'Tombol Ikrar', para pengunjung saiki bisa teka ing negara kasebut banjur tekan tombol lan bisa tumindak kanthi tanggung jawab sajrone nginep ing negara kasebut.

Minangka bangsa sing misuwur amarga kaendahan alam lan minangka pimpinan global babagan komitmen kanggo kelestarian, Ikrar Islandia saka Inspirasi dening Islandia njupuk langkah penting kanggo nyebar nilai-nilai negara kasebut menyang wong-wong sing ngunjungi Islandia saka saindenging jagad lan ngajak supaya nggawa regane bali menyang negarane dhewe-dhewe.

Inisiatif Ikrar Islandia - sing pertama dikenalake dening sawijining negara - wis sukses kanthi luwih saka 30,000 pengunjung saka luwih saka 100 negara sing wis mlebu. Tombol tambahan anyar iki diarep-arep bisa luwih menehi inspirasi marang para pengunjung Islandia supaya bisa beroperasi kanthi tanggung jawab nalika ngrasakake kabeh sing ditawakake negara sajrone nginep.

Inga Hlín Pálsdóttir ujar: "Kanthi inisiatif iki, kita nyoba kanthi positif bisa ngetrapake prilaku para pengunjung ing negara sing dikasihi, uga ngerti pentinge keberlanjutan lan pariwisata sing tanggung jawab ing Islandia. Inisiatif kasebut, dipimpin dening Inspirasi dening Islandia, minangka tambahan sing positif banget, lan wis sukses wiwitan. Seneng banget yen bisa diterusake. ”

Ikrar Islandia kalebu enem aspek inti sing ningkatake tumindak lelungan sing tanggung jawab; ngormati alam, njelajah papan-papan sing anyar, nanging tinggalake kaya sing sampeyan temokake, ngindhari nyopir utawa parkir ing dalan, ngormati alam nalika motret, aja kemah ing sanjabane wilayah sing ditemtokake, lan siyap-siyap kanggo cuaca Islandia sing beda-beda.

Tombol Ikrar Islandia ana ing aula sing teka ing Bandara Keflavik.

Diilhami dening Islandia minangka inisiatif pemasaran gabungan kanggo negara kasebut lan dikelola dening Promote Islandia kanthi kerja sama sing erat karo pamrentah, pariwisata, perdagangan lan pihak liya ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov