24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Kedatangan pariwisata Belize terus tren munggah

0a1-29
0a1-29
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kedatangan pariwisata ing Belize terus ndhaptar level groundbreaking lan terus maju.

Print Friendly, PDF & Email

Statistik paling anyar kanggo pertengahan 2018 nuduhake manawa para turis sing teka ing Belize terus ndhaptar level groundbreaking lan terus maju. Rawuhé pariwisata sewengi ing wulan Juni ndhaptar tikel tikel kaping pindho sajrone telung taun suwene, dene paruh pertama taun ndhaptar kenaikan kumulatif 17.1%.

Sajrone wulan Juni, pendatang kapal pesiar nyathet kenaikan 57.2% nalika ing pungkasan paruh pertama taun iki, ana uga kenaikan 10.2% pengunjung pelayaran menyang Belize dibandhingake karo paruh pertama 2017.

Ing ngisor iki minangka rincian statistik paling anyar, sing nuduhake manawa Belize tetep njaga tuwuhing digit kaping pindho nalika tekan sewengi.

ARVIVAL OVERNIGHT REGISTERED 17% NINGKAT Luwih saka Setengah Pertama Taun

Kedatangan turis sewengi tambah 15% ing wulan Juni 2018. Tekane sewengi ing wulan Juni mundhak paling ora 10% ing saben telung taun kepungkur. Kedatangan ing wulan Juni lan Juli wis cedhak karo musim dhuwur ing wulan Januari lan Februari, utamane sajrone nem taun kepungkur. Ana kenaikan kumulatif 17% ing rawuh sewengi suwene setengah taun pisanan.

ARRIVAL SHIP CRUISE KANGGO SEPATU PITUTUP taun 2018 NGALAMI 10.2%

Ing wulan Juni 2018, ana 20 panggilan kapal pesiar sing udakara luwih saka 73,000 penumpang pesiar sing tekan Belize. Iki nuduhake kenaikan ukuran 57.2% utawa luwih saka 26,000 pengunjung pelayaran maneh yen dibandhingake karo Juni 2017. Ing pungkasan paruh pertama taun, ana kenaikan umume pelayaran 10.2% dibandhingake karo paruh pertama 2017. Kedatangan kanggo 2018 kalebu pengunjung saka Belize City lan Harvest Caye Seaports.

Paningkatan wisata liyane sing luar biasa yaiku negesake asil sing signifikan kanggo negara kasebut sing terus dadi tujuan sing berkembang, layak lan kudu dikunjungi ing Amerika Tengah lan Karibia. Iki uga minangka ilustrasi gaweyan Dewan Pariwisata Belize sing sukses banget lan para pemangku kepentingan sing apike kanggo masarake Belize minangka papan sing Penasaran lan dadi tujuan pariwisata utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov