Asosiasi Warta Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel China Breaking News Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Tiongkok menyang Fiji

Pilih basa sampeyan
Chinas-Ambassador-to-Fiji-Direct-Flight-from-China-Will-Help-Tourism
Chinas-Ambassador-to-Fiji-Direct-Flight-from-China-Will-Help-Tourism
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Udakara 50,000 turis Tionghoa sing ngunjungi Fiji taun kepungkur. Iki dikonfirmasi dening Duta Besar Republik Rakyat China menyang Fiji, Qian Bo nalika konferensi pers dina Senin.

Print Friendly, PDF & Email
Udakara 50,000 turis Tionghoa sing ngunjungi Fiji taun kepungkur. Iki dikonfirmasi dening Duta Besar Republik Rakyat China menyang Fiji, Qian Bo nalika konferensi pers dina Senin.
Qian ujar manawa babagan tujuan tujuan kunjungan, Fiji cukup sithik lan mulane lelungan ora gampang.
Mung ana siji rute penerbangan langsung saka Hong Kong menyang Nadi sing dioperasikake dening Fiji Airways, Pak Qian ujar manawa dheweke ngarepake rute penerbangan langsung sing anyar kanggo narik luwih akeh turis Tionghoa.
Dheweke ujar manawa warga negara Tionghoa mbuwang dhuwit nalika lelungan menyang negara liya, mula ora mung bakal nguntungake, nanging uga nguntungake ekonomi lokal.
"Kabeh negara nyoba narik wong Tionghoa amarga dheweke ngerteni manawa wong Tionghoa paling akeh dibandhingake karo pengunjung saka negara liya," jarene.
"Iki minangka salah sawijining sebab masarakat kepengin narik kawigatene wong Tionghoa."
Qian uga negesake manawa China saiki dadi investor nomer siji ing Fiji lan mitra dagang paling gedhe nomer papat.
Dheweke ujar manawa China duwe luwih saka 43 persen ing babagan proyek sing diusulake lan jumlah dhuwit sing wis diinvestasikan ing Fiji.
"Kita ngarepake manawa investasi China bakal mili mboko sithik menyang Fiji," jarene.
Development
"Bantuan pangembangan kanggo Fiji adhedhasar rencana taunan, mula saben taun ngrancang pembangunan taun ngarep gumantung saka kebutuhan lan kebutuhan kanca Fiji."
Qian negesake manawa saiki lagi nggarap pirang-pirang proyek ing Fiji, kalebu auditori Suva sing diarepake bakal dibukak wulan ngarep.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.