24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Kepulauan Cook Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rarotonga mbukak sistem pendaratan bandara instrumen

Langkawi
Langkawi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kepala eksekutif Otoritas Rarotonga, Joe Ngamata, ujar babagan bandara ing Kepulauan Cook, dheweke seneng banget yen kerja sistem pendaratan instrumen anyar Bandara Internasional Rarotonga saiki wis rampung.

Print Friendly, PDF & Email

Kepala eksekutif Otoritas Rarotonga, Joe Ngamata, ujar babagan bandara ing Kepulauan Cook, dheweke seneng banget yen kerja sistem pendaratan instrumen anyar Bandara Internasional Rarotonga saiki wis rampung.

Instalasi sistem kasebut dhewe rampung minggu kepungkur lan pesawat kalibrasi khusus saka Selandia Baru tekan Kamis pungkasan kanggo nindakake tes terakhir - sawise ngrampungake tugas sing padha ing Bandara Aitutaki, dina Jumuah.

Nalika CINews ngomong karo Ngamata, dina Senin esuk, pesawat uji coba isih kerja, mabur mlebu lan metu liwat landasan pacu karo insinyur sing mriksa manawa sistem pendaratan ngirim data sing akurat menyang pesawat kasebut.

"Kita wis ngenteni pirang-pirang taun iki," ujare Ngamata babagan sistem anyar, sing diramalake bakal dikalibrasi kanthi sedina.

"Iki minangka tonggak sejarah kanggo kita, sistem pendaratan instrumen iki - kita nganggep iki minangka prestasi kanggo bandara iki. Terus karo teknologi lan teori paling apik ing teknologi kanggo jinis iki.

"Iki minangka proyek paling gedhe sing wis ana - sing paling pungkasan ing taun 2010 yaiku terminal."

Biaya total proyek kasebut mung luwih saka $ 2 juta, sing dibayar saka anggaran Otoritas Bandara. Otoritas uga bisa njaga total biaya kanthi ngenteni nganti pesawat kalibrasi saka Selandia Anyar nggawe pemeriksaan rutin saben taun ing saindenging Pasifik, tinimbang nggawa khusus kanggo pengujian sistem anyar.

Sawise tes rampung, pesawat kalibrasi lan kru kasebut bakal bali menyang Selandia Baru.

Ngganti sing umure luwih saka 30 taun, sistem pendaratan instrumen anyar duwe umur 15 taun lan bakal diowahi kalibrasi kanthi rutin saben taun.

Ing pungkasan umur, Ngamata ujar manawa sistem pendaratan anyar meh mesthi bakal diganti karo teknologi adhedhasar satelit.

"Kita sejatine mikir manawa sistem satelit anyar wis bisa nggayuh iki lan kita ora prelu nginstal - nanging isih nggunakake kabeh ing sekitar papan kasebut," jlentrehe.

"Iki teknologi lawas, nanging model teknologi lawas sing paling anyar. Sing anyar sing lagi wae diwiwiti, wiwit dilebokake ing sawetara panggonan, yaiku sing diarani GBAS (Sistem Pengembangan Berbasis Dasar). Kabeh adhedhasar satelit.

"Nanging yen wis dikalibrasi, sejatine ora disentuh maneh sajrone 15 taun sabanjure."

Proyek sing bakal teka sabanjure kanggo bandara kalebu upgrade lampu landasan pacu lawas saka bolam menyang LED, sing regane udakara $ 250,000.

"Olahraga sing cukup larang," ujare Ngamata. "Nanging yen sampeyan wis ngowahi, LED luwih murah kanggo mbukak. Lan bakal tahan luwih suwe. ”

Ngamata nambahake manawa dheweke ngarep-arep pangowahan kanggo pencahayaan LED bakal nyebabake tagihan listrik ing bandara udakara $ 36,000 saben wulan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.