Breaking News Finlandia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

'Trumputin': Kafe Helsinki siyap kanggo rapat Trump-Putin

Pilih basa sampeyan
0a1a-44
0a1a-44
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kafe ing Helsinki nambah rasa asin kanggo pertemuan antara Trump lan Putin kanthi panganan "Trumputin" gabungan.

Print Friendly, PDF & Email

Kafé ing Helsinki nambah rasa asin kanggo rapat ing antarane Trump lan Putin kanthi panganan "Trumputin" gabungan, kalebu pancake karo salmon, bawang, vanili, lan woh wohan beri ing sak piring.

Pejabat Finlandia bersiap-siap kanggo nganakake pertemuan siji-siji ing antarane Vladimir Putin lan Donald Trump, nalika ngumumake penutupan tapel wates lan langkah-langkah keamanan sing ditingkatake.

Sauntara kuwi, bisnis lokal nyoba nggunakke kesempatan kasebut kanthi profil tinggi, kanthi nggawe penawaran anyar kanthi tema politik kanggo para pelanggan.

Salah sawijining bisnis, Kaffekievari café, mromosikake panganan fusion anyar sing diarani 'Trumputin' - sekumpulan blini Rusia lan pancake Amerika sing disajikake ing sak piring.

Blini asin diasinake salmon asap, smetana (krim asem Rusia), lan bawang bombay sing disigar; nalika mitra Amerika pancen kosok baline, nggabungake sepasang pancake ukuran luwih cilik sing dicampur karo gula lan woh wohan beri, disedhiyakake karo loro sendok es krim vanilla.

Kafe kasebut dhewe ujar manawa panganan sing mateng lan asin ora bisa politik.

"Trumputin" yaiku babagan "humor sing apik," ujare Tiina Launonen saka Kaffekievar menyang koran Helsingin Uutiset. "Wong ujar manawa uyah lan legi ora bisa padha," ujare, lan nambah manawa nyampur manis lan asin yaiku babagan rasa saldo ing sajroning sajian.

Launonen yakin panganan kasebut - sing didol udakara € 14 ($ 16) - cukup imbang. "Ukuran pancake Amerika sing luwih cilik ditemtokake dening kebutuhan supaya cocog ing piring sing padha karo blini," jarene.

Sanajan ora konvensional, 'Trumputin' dudu siji-sijine keahlian gastronomi sing muncul sadurunge puncak Helsinki. Rockie Scissors Indie Brewery, sing dununge ing kutha Kuopio sisih wétan, nggawe bir edisi terbatas sing dijuluki 'Ayo Ngatasi Iki Kaya Wong Dewasa.'

Label wedang kasebut nuduhake Trump lan Putin sing adhep-adhepan, tangane diangkat, amarga wong loro kasebut siyap-siyap kanggo main game sawise jeneng pabrik bir kasebut - gunting rock-paper.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov