Asosiasi Warta Awards Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika kaping pisanan

Pilih basa sampeyan
Wisata-Afrika
Wisata-Afrika
ditulis dening editor

Mitra Pariwisata Afrika lan mitra strategis Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika ngumumake Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika kaping pisanan.

Print Friendly, PDF & Email

Mitra Pariwisata Afrika lan mitra strategis Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) seneng banget ngumumake Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLA) kaping pisanan. Penghargaan kasebut bakal ditampilake tanggal 31 Agustus 2018 ing Accra, Ghana. Iki minangka penghargaan kepemimpinan pariwisata Pan-Afrika sing pengin ngakoni kepemimpinan, pangowahan pangowahan, keunggulan lan inovasi ing sektor pariwisata Afrika. Diantisipasi dadi industri pariwisata Pan-Afrika utama acara jejaring sektor swasta-swasta ing Afrika.

Penghargaan kasebut bakal diadili dening panitia ahli pariwisata terkenal Afrika lan global kalebu para akademisi lan sing diaudit dening Grant Thornton. Ketua Komite kasebut yaiku Ibu Judy Kepner-Gona, Direktur Eksekutif Agenda Perjalanan dan Pariwisata Berkelanjutan, Kenya lan Prof. Marina Novelli, Profesor Pariwisata lan Pengembangan Internasional lan Pemimpin Akademik kanggo Agenda Futures Bertanggung jawab ing Universitas Brighton, Inggris. Kepner-Gona lan Novelli dadi prioritas manawa panitia kasebut menehi perhatian lan pengakuan khusus kanggo para nominasi sing makarya ing Afrika sing progresif, inovatif lan / utawa nduduhake kepemimpinan sing ora ana tandhingane liwat keberlanjutan pembangunan lan praktik kebijakan pariwisata. "Kita ngundang nominasi saka negara, tujuan turis, organisasi, individu, wirausaha lan / utawa perusahaan cilik, kanthi atribut kasebut bisa dipilih dhewe utawa dipilih karo wong liya kanggo penghargaan kasebut," ujare Judy Kepner-Gona.

Kategori Anugrah yaiku:

• Mimpin Award Kebijakan Progresif
• Penghargaan Kewirausahaan sing Luar Biasa
• Wanita ing Penghargaan Kepemimpinan
• Anugrah Tujuan Pariwisata Bisnis Inovatif
• Fasilitas Akomodasi / Penghargaan Grup sing Luar Biasa
• Penghargaan Transportasi Pariwisata Luar Biasa
• Penghargaan Media Pariwisata Afrika Apik
• Penghargaan Keberlanjutan Championing

"Kabeh nominasi kudu melu kerja pariwisata sing luar biasa sing duwe pengaruh sosial ekonomi sing bisa diukur ing lapangan lan nambah nilai 'Brand Africa.' Nominasi kudu didhukung dening link web lan / utawa media sosial. Kabeh pengajuan kudu fokus ing ora luwih saka limang (5) poin utama sing bakal nuduhake kepemimpinan, ”ujare Profesor Novelli.

Formulir nominasi kudu didownload saka: tourismleadershipforum.africa utawa dijaluk saka [email dilindhungi] . Pihak sing duwe minat kudu nyathet tanggal utama ing ngisor iki:

• Kirimake nominasi - 30 Juli 2018.
• Pengumuman Nominasi - 10 Agustus 2018.
• Pengumuman pemenang ing Awards Dinner - Jum'at, 31 Agustus 2018 ing Accra, Ghana.

Kabeh nominasi kudu ditampa liwat email ing: [email dilindhungi] paling ora tanggal 30 Juli 2018.

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) minangka platform dialog Pan-Afrika sing nggabungake para pemangku kepentingan utama saka sektor pariwisata, pariwisata, perhotelan lan penerbangan ing Afrika kanggo jaringan, nuduhake wawasan lan nggawe strategi kanggo lelungan berkelanjutan lan pembangunan pariwisata ing saindenging bawana, nalika nambah Ekuitas Brand Brand. ATLF minangka sing pertama lan duwe tujuan promosi pariwisata minangka pilar pembangunan berkelanjutan utama lan faktor diversifikasi sosial ekonomi kanggo tujuan Afrika. Kanggo registrasi, kunjungi: tourismleadershipforum.africa . Formulir nominasi penghargaan kudu ditemokake ing About Awards.

Forum kasebut dianakake dening Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) ing tanggungan Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya Ghana, acara kasebut bakal ditindakake tanggal 30 lan 31 Agustus, ing Pusat Konvensi Internasional Accra.

Acara iki didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.