Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Eritrea Breaking News Warta Breaking Ethiopia News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Dialog Ethiopia & Eritrea minangka warta positif kanggo 'Brand Africa'

007c715b-e9dd-49fc-9c83-f4621104fdec
007c715b-e9dd-49fc-9c83-f4621104fdec
ditulis dening Dmytro Makarov

Ethiopian Airlines ngumumake tanggal 10 Juli yen wis ngrampungake persiapan kanggo nerusake penerbangan saben dinane menyang Asmara, Eritrea, tanggal 17 Juli. Iki kalebu kesepakatan ing Asmara antarane Dr. Abiy Ahmed, Perdana Menteri Republik Demokratik Federal Ethiopia, lan Presiden Isaia Afewerki saka negara Eritrea. Rute kasebut bakal dioperasikake karo Boeing 787 ing antara tanggal 17 Juli lan 27 Oktober.

Jadwal kasebut kaya ing ngisor iki:

ET 0312: Mangkat Addis Ababa 09h00; tekan Asmara 10h10.
ET0313: Mangkat Asmara 11h00; tekan Addis Ababa 12h10.

Babagan resume penerbangan menyang ibukutha Eritrea, CEO Grup Ethiopian Airlines, Tewolde GebreMariam, ujar: "Kita ing Ethiopia ngrasakake penghormatan lan rasa seneng banget kanggo nerusake pesawat sing dijadwalake menyang Asmara sawise 20 taun, sawise kunjungan menyang Eritrea dening Dr. Ahmed, Perdana Menteri Republik Demokratik Federal Ethiopia. Kanthi mbukak bab perdamaian lan kekancan anyar ing rong negara kasebut, kita ngarep-arep miwiti penerbangan menyang Asmara karo B787, pesawat komersial paling maju kanthi teknologi, sing menehi kenyamanan pelanggan ing papan sing padha. " Miturut GebreMariam, resume sambungan udara bakal duwe peran kritis kanggo ningkatake ikatan politik, ekonomi, perdagangan, lan masarakat ing antarane negara-negara kasebut. "Kanthi cepet, kita ngrencanakake ngoperasikake pirang-pirang layanan saben dinane lan kanggo miwiti penerbangan kargo, amarga potensial pasar gedhe ing antarane rong negara kasebut," tambah GebreMariam.

Sugeng Ethiopia lan Eritrea ing langkah gedhe iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.