Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Taiwan transportasi News Wire Plancongan

Startup Taiwan STARLUX Airlines melu Airbus

20180712_2185563-1
20180712_2185563-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perusahaan maskapai penerbangan anyar ing Taiwan, STARLUX Airlines, mlebu nota pangerten (MOU) karo Airbus dina iki ing Farnborough International Airshow 2018 kanggo tuku 17 A350XWBs.

Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan maskapai penerbangan anyar ing Taiwan, STARLUX Airlines, mlebu nota pangerten (MOU) karo Airbus dina iki ing Farnborough International Airshow 2018 kanggo tuku 17 A350XWBs. Pesenan kasebut kalebu 12 A350-1000s lan limang A350-900s, sing dijadwalake dikirim menyang STARLUX wiwit pungkasan taun 2021. Perjanjian kasebut diumumake dening KW Chang, pendiri lan Ketua STARLUX Airlines, Glenn Chai, Presiden STARLUX lan Eric Schulz, Kepala Petugas Komersial Airbus.

"Minangka pilot dhewe, aku dhewe ngalami test-flight A350-1000. Prestasi sing luar biasa pancen gumun banget. A350XWB pancen bisa digunakake ing pasar saiki, lan cocog banget kanggo lokasi geografis kaya Taiwan, "Ujare Chang. Bebarengan karo 10 A321neos STARLUX wis ngonfirmasi sewa, STARLUX bakal ngoperasikake armada kabeh-Airbus nalika diluncurake dhisikan. Sanalika, uga bakal dadi maskapai pertama ing Taiwan mabur A350-1000.

Antarane 17 A350XWBs STARLUX sing kalebu ing urutan paling anyar iki, limang mesin A350-900 sing dilengkapi mesin Rolls-Royce Trent XWB84 bakal dikirim wiwit pungkasan taun 2021. Didhukung dening mesin Rolls-Royce Trent XWB97, 12 A350-1000 bakal diwiwiti Armada STARLUX ing kuartal kaping telu 2022. 17 A350XWBs bakal dikirimake ing rute transparansi STARLUX mbesuk.

STARLUX ngurmati desain pesawat canggih lan efisiensi A350XWB. Iki dibangun kanthi luwih saka 70% bahan canggih, nggabungake 53% komposit karbon, titanium lan paduan aluminium modern kanggo nggawe pesawat sing luwih entheng lan hemat biaya. Kanthi akeh fitur inovatif, iki nduweni biaya operasi 25% luwih murah, pembakaran bahan bakar lan emisi C02.

Saliyane menehi pesanan A350XWBs, STARLUX ngumumake manawa dheweke wis menehi perjanjian karo CFM International sing ngrampungake tuku mesin cadhangan LEAP-1A kanggo ndhukung armada 10 pesawat A321neo sing disewakake. Maskapai iki uga nandatangani perjanjian Rate per Flight Hour (RPFH) 12 taun karo Layanan CFM sing nutupi kabeh mesin LEAP-1A sing nguatake 10 A321neos.

STARLUX darmabakti kanggo dadi salah sawijining maskapai paling apik ing donya, saengga kudu mabur pesawat lan peralatan paling canggih ing industri kasebut. "Kita seneng banget yen STARLUX nampa akeh dhukungan saka perusahaan terkemuka ing industri kaya Airbus lan CFM kanggo mbantu kita terus maju menyang tujuan. Bebarengan karo mitra sing luar biasa kasebut, aku yakin manawa STARLUX bakal bisa miwiti ing wiwitan taun 2020 kaya sing dijadwalake lan katon padhang ing industri maskapai, "ujare Chang.

STARLUX saiki wis resmi ngonfirmasi make-up armada awal. Maskapai kasebut bakal wiwit nampa pangiriman 10 Airbus A321neos ing Oktober 2019, kanthi 17 A350XWB teka ing pungkasan taun 2021. Armada STARLUX diarep-arep bakal nyakup 27 pesawat ing pungkasan taun 2024 kanggo ngladeni 20 tujuan ing Asia lan Amerika Utara. Supaya selaras karo jadwal pangiriman pesawat, STARLUX saiki rekrutmen pilot cadet lan rencana kanggo miwiti rekrutmen staf lapangan udara lan kru kabin kanthi skala amba awal taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.