Airlines Airport Breaking Kuwait News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi News Wire Plancongan

Kuwait's Wataniya Airways kanggo nambah 25 pesawat A320neo

Pilih basa sampeyan
A320neo-Wataniya-Airways-
A320neo-Wataniya-Airways-
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Golden Falcon Aviation, panyedhiya pesawat eksklusif Wataniya Airways, wis negesake supaya 25 pesawat kulawarga Airbus A320neo. Pesenan kasebut ditindakake sawise MoU sing diumumake ing Dubai Airshow taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

Golden Falcon Aviation, panyedhiya pesawat eksklusif Wataniya Airways, wis negesake supaya 25 pesawat kulawarga Airbus A320neo. Pesenan kasebut ditindakake sawise MoU sing diumumake ing Dubai Airshow taun kepungkur.

Pesenan kasebut ditandatangani sajrone Farnborough International Airshow dening Rakan Al-Tuwaijri, Chief Executive Officer Golden Falcon Aviation, lan Eric Schulz, Chief Officer Komersial Airbus.

Wataniya Airways miwiti maneh operasi ing Juli 2017 lan saiki ngoperasikake armada papat pesawat kulawarga A320 sing dadi tujuan ing Timur Tengah, Eropa, Afrika lan Asia saka pangkalane ing Kuwait. Pesawat kulawarga A320neo bakal ndhukung visi maskapai kasebut dadi maskapai paling cepet lan paling maju ing negara kasebut.

Nampilake kabin lorong tunggal paling jembar ing langit, Kulawarga A320neo sing efisien nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets, sing nyedhiyakake luwih saka 15 persen bahan bakar lan tabungan CO2 wiwit dina kaping siji lan 20 persen ing taun 2020 uga 50 persen nyuda swara. Kanthi luwih saka 6,100 pesenan sing ditampa saka luwih saka 100 adat

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.