24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Oman Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Maskapai anggaran pertama Oman nambahake enem pesawat A320neo anyar kanggo armadane

0a1-35
0a1-35
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai anggaran pertama Oman, SalamAir, wis mlebu perjanjian kanggo nambah enem pesawat A320neo anyar menyang armada

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai anggaran pertama Oman, SalamAir, wis mlebu perjanjian kanggo nambah enem pesawat A320neo anyar menyang armadine, sing lima saka perusahaan kasebut disewa saka punggawa sing ora dikepengini.

SalamAir duweke Perusahaan Pengembangan Nasional lan Investasi Muscat (ASAAS) lan investor swasta Omani liyane. Maskapai iki ngluncurake layanan tanggal 30 Januari 2017 lan dina iki ngoperasikake cedhak 120 penerbangan saben minggu ing 14 tujuan regional lan global. Minangka operator kabeh-Airbus, SalamAir saiki makaryakke armada telung pesawat A320ceo.

Armada anyar kasebut bakal ndhukung rencana maskapai biaya murah kanggo nambah konektivitas ing rute sing durung dilayani lan populer kanggo rute jangka menengah sing populer.

Chief Executive Officer SalamAir, Kapten Mohamed Ahmed ujar, "Ora kurang saka 18 wulan wiwit diluncurake, kita wis nyambung luwih saka setengah yuta penumpang ing jagad iki lan terus entuk momentum minangka maskapai penerbangan utama. Kanthi tambahan A320neo sing anyar kanggo armada, kita ngarep-arep bisa nggayuh sukses iki lan berkembang menyang pasar anyar nalika njamin pengalaman lelungan sing apik kanggo para penumpang. "

Eric Schulz, Kepala Pejabat Komersial Airbus ujar: "Minangka merek SalamAir sing wis diproduksi ing omah wis nduwe potensi gedhe kanthi ngatasi permintaan Oman babagan pilihan lelungan sing terjangkau. Airbus A320neo sing anyar paling apik ing industri iki lan bakal ngidini operator entuk biaya operasional sing luwih murah, efisiensi bahan bakar sing luwih gedhe lan nawakake standar kenyamanan penumpang sing paling dhuwur. "

Nampilake kabin Single Aisle paling jembar ing langit, Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets, sing nyedhiyakake paling ora tabungan bahan bakar 15 persen nalika pangiriman lan 20 persen ing taun 2020. Kanthi luwih saka 6,100 pesenan sing ditampa 100 pelanggan, Kulawarga A320neo wis entuk pangsa pasar meh 60 persen.

SalanAir kantor pusat lan pusat ing Bandara Internasional Muscat. SalamAir duweke Perusahaan Pengembangan Nasional lan Investasi Muscat (ASAAS) sing menang tender pamrentah ing wulan Januari 2016. Didegaké ing taun 2014, ASAAS minangka kemitraan antarane Dana Cadangan Umum Negara, Kota Muscat, lan macem-macem dana pensiun. Oman's Public Aviation for Civil Aviation (PACA) wis ngundang tawaran ing 2015 kanggo operator maskapai penerbangan murah ing Oman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov