24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Irak Warta Breaking Jordan News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Royal Jordanian nundha penerbangan menyang Najaf Irak amarga 'kahanan keamanan'

0a1a-47
0a1a-47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai penerbangan Yordania nundha papat penerbangan mingguan menyang Najaf ing Irak tengah amarga "kahanan keamanan" ing bandara lokal.

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai penerbangan Yordania nundha papat penerbangan mingguan menyang Najaf ing Irak tengah amarga "kahanan keamanan" ing bandara lokal, ujar perusahaan kasebut.

Bandara Najaf sadurunge dikuwasani sawetara atus demonstran anti-pemerintah, sing ngganggu lalu lintas.

Protes akeh wis rame ing Irak kidul pirang-pirang dina, karo wong sing ngrebut bangunan pamrentah lan ngalangi plabuhan.

Dheweke nglawan pengangguran, korupsi, lan kahanan layanan publik kayata listrik lan banyu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov