24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Montenegro Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Montenegro mateni maskapai penerbangan nasional kanggo miwiti sing anyar

Montenegro mateni maskapai penerbangan nasional kanggo miwiti sing anyar
maskapai montenegro
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Investasi Modal Montenegro ing Pamrentahan sing nembe dipilih ngumumake wingi, ing wayah wengi Natal, yen Pamrentah ora bakal menehi pitulung negara maneh marang maskapai nasional Montenegro Airlines.

Keputusan kasebut padha karo putusan mati kanggo maskapai kasebut, amarga iku mung kasempatan kanggo urip yaiku UU Investasi menyang Konsolidasi lan Pangembangan Perusahaan kanggo Pengangkutan Udara Penumpang lan Barang "Montenegro Airlines"

Miturut laporan ing media BDK sing berbasis ing Serbia, tanggal 3 September 2020, Badan Perlindhungan Kompetisi Montenegrin ngetokake keputusan kanggo mbukak prosedur investigasi resmi dadi kompatibilitas karo aturan pitulung negara bantuan negara sing diwenehake miturut Lex MA.

Sajrone proses sing nyebabake keputusan kasebut, Pamrentah nyoba mbuktekake manawa langkah-langkah sing diwenehake miturut Lex MA, kanthi nilai total EUR 155,1 yuta, tundhuk karo prinsip investor ekonomi pasar, mula ora pitulung negara. Pamrentah nyedhiyakake analisis ekonomi sing disiapake dening Deloitte sing ngusulake supaya Lex MA lulus tes MEO. Agensi nemokake sawetara kekurangan analisis lan ora nampa kesimpulan yen bantuan negara miturut Lex MA tundhuk karo MEOP. Iki njaluk Pamrentah supaya nggawe aplikasi resmi kanggo persetujuan pambiyantu negara. Keputusan kompatibilitas Lex MA karo aturan bantuan negara isih ditundha. Badan kasebut uga mrentah Pamrentah supaya mbatalake menehi pitulung adhedhasar Lex MA. Nalika semana, EUR 43 yuta saka total EUR 155.1 yuta wis ditransfer menyang maskapai kasebut. Sementara, Komisi Eropa uga melu-melu sawise nampa keluhan tanggal 4 Desember 2020 saka Ryan Air, negesake manawa Montenegro Airlines nampa bantuan negara luwih saka EUR 43 yuta ing taun iki.

Apa sing bakal ana ing ngarep?

Amarga dibukak tanggal 3 Desember 2019 investigasi resmi babagan kompatibilitas Lex MA karo aturan pitulung negara, Badan kasebut kudu nyimpulake proses kasebut. Saiki angel ndeleng asil liyane saka proses kasebut, nanging nemokake manawa Lex MA ora cocog karo pitulung negara. Iki tegese Agensi kudu mrentah Menteri Investasi Modal, sing duwe transportasi ing portofolio, kanggo njupuk maneh pitulungan sing wis ditransfer menyang Montenegro Airlines. Tenggat wektu kanggo tundhuk karo urutan pemulihan yaiku patang wulan. Menteri Investasi Modal banjur duwe kewajiban nyiyapake, sajrone rong wulan saka keputusan Agensi, supaya bisa pulih maneh marang Montenegro Airlines, kanthi rencana pamulihan lan garis wektu. Perintah pemulihan Kementerian kasebut minangka judhul sing bisa ditindakake. Yen proses insolvensi diwiwiti liwat Montenegro Airlines, negara kasebut bakal dadi kreditor insolvensi. Yen Menteri ora ngetokake perintah pemulihan marang Montenegro Airlines sajrone rong wulan saka perintah pamulihan Badan, Badan kasebut bisa uga nuntut ing proses akuntansi yudisial sadurunge Pengadilan Administratif.

Tanpa pitulung negara, perusahaan ora bakal bisa operate luwih suwe. Prediksi kasebut yaiku pesawat bakal didhasarake sajrone pirang-pirang minggu. * Miturut undang-undang kasebut, petisi insolvensi tumrap Montenegro Airlines bisa diajukake dening kreditor Montenegro Airlines, uga perusahaan kasebut.

Pamrentah ngumumake bakal nggawe maskapai nasional anyar ing wulan ngarep, kanthi investasi udakara EUR 30 yuta. Maskapai kasebut samesthine bakal dioperasikake ing musim panas 2022. Pembentukan maskapai anyar kasebut ora mung butuh wektu, nanging uga bakal alangan amarga slot sing saiki dicekel Montenegro Airlines bakal ilang, lan maskapai anyar kudu nyimpulake perjanjian internasional sing anyar lan entuk ijin sing dibutuhake. Iki bisa mengaruhi musim panas 2021 ing Montenegro, amarga Montenegro Airlines mabur luwih saka 50% turis. Sektor pariwisata ing Montenegro wis entuk penghasilan 90% antara Januari nganti September 2020 amarga ana watesan COVID-19. Kaajab pasar bakal mlebu lan operator swasta bakal njupuk sawetara jalur sing duwe bathi. Sampeyan isih kudu ngerti manawa Pamrentah bakal dadi pemegang saham tunggal perusahaan anyar utawa bakal golek mitra patungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.