Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Industri Rapat rapat News Warta Breaking Romania Teknologi transportasi Warta Breaking UK USA Breaking News

TAROM Romanian Air Transport prentah limang Boeing 737 MAX 8s

0a1a-52
0a1a-52
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing lan TAROM (Romanian Air Transport), maskapai penerbangan nasional Rumania, dina iki ngumumake dheweke nandatangani prentah kanggo limang pesawat 737 MAX 8.

Print Friendly, PDF & Email

Boeing lan TAROM (Romanian Air Transport), maskapai penerbangan nasional Rumania, dina iki ngumumake dheweke nandatangani prentah kanggo limang pesawat 737 MAX 8. Pesenan $ 586 yuta kasebut, kanthi rega dhaptar saiki, sadurunge didhaptar dadi ora dingerteni ing situs web Pesenan & Pangiriman Boeing.

"Iki minangka wektu sing apik kanggo TAROM nalika nganyari armada lan nggawe kemitraan sing kuat sing bakal nguntungake kabeh penumpang," ujare Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM Airlines. "MAX 737 bakal nyedhiyakake kinerja, linuwih, lan efisiensi sing luar biasa marang para pelanggan, kanthi jangkauan lengkap supaya kita bisa ngladeni rute sing saiki lan mbukak pasar anyar. Akuisisi anyar iki minangka pernyataan pangowahan sing sejatine kanggo TAROM. "

737 MAX 8 nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B paling anyar, winglet Teknologi Lanjut lan perbaikan liyane kanggo ngasilake efisiensi lan kehandalan paling dhuwur ing pasar pesawat siji-lorong. Jet iki uga dilengkapi Interior Boeing Sky, sing nyedhiyakake tong sampah overhead sing luwih gedhe lan kenyamanan liyane kanggo nambah pengalaman penumpang.

"Kita seneng banget yen TAROM gabung karo kulawarga 737 MAX nalika ngembangake armada lan ngembangake jaringan," ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales & Marketing Komersial kanggo The Boeing Company. "Yen dikombinasikake karo dhukungan saka tim Layanan Global Boeing kita, MAX 8 bakal ngidini TAROM nawakake pengalaman penumpang sing tetep lan luar biasa nalika nggedhekake potensial bathi kanthi biaya per kursi paling apik ing industri."

737 MAX minangka pesawat paling laris ing sejarah Boeing kanthi luwih saka 4,600 pesenan saka 100 pelanggan ing saindenging jagad.

Bebarengan karo akuisisi pesawat terbang, TAROM bakal tuku program pertukaran peralatan pendaratan saka Boeing Global Services bebarengan karo armada Next-Generation 737 armada karo Maintenance Performance Toolbox, solusi manajemen dokumentasi teknis online, sing mbantu kru Teknik lan Maintenance bisa nindakake kanthi efisien lan ndandani rekor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov