Warta Breaking Travel Education Myanmar Breaking News News Pariwisata News Wire Plancongan

Papat Fantastic Nggawe Impen dadi Kasunyatan

Ngiwa-nengen_Ko-Shein-htet-Aung-Ma-Moe-Moe-Swe-Ma-Pyae-Phyo-Swe-Ko-Lwin-Moe-Oo
Ngiwa-nengen_Ko-Shein-htet-Aung-Ma-Moe-Moe-Swe-Ma-Pyae-Phyo-Swe-Ko-Lwin-Moe-Oo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hilton lan Eden Group Company Limited, bebarengan karo Kementerian Perhotelan lan Pariwisata, mbukak Pusat Latihan Vokasional Hilton ing Nay Pyi Taw ing wulan September 2015. Pusat pelatihan kasebut bertujuan supaya para pemuda duwe katrampilan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing industri perhotelan. Pusat iki nawakake diploma rong taun ing operasi kantor ngarep, perawatan rumah tangga, layanan panganan lan minuman uga kuliner lan jajanan.

Print Friendly, PDF & Email

Papat saka 28 lulusan program pertama Pusat Pelatihan Vokasional Hilton bakal nggayuh karier keramahan ing Dubai sawise makarya ing Hilton Nay Pyi Taw.

Lwin Moe Oo, Shein Htet Aung, Moe Moe Swe lan Pyei Phyo Swe - gabung karo Pusat Latihan Vokasional Hilton tanpa pengalaman profesional sadurunge. Liwat pelatihan kejuruan intensif lan mulang kerja ing pelatih Hilton, dheweke nemokake dalan karir ing departemen tata graha.

Hilton lan Eden Group Company Limited, bebarengan karo Kementerian Perhotelan lan Pariwisata, mbukak Pusat Latihan Vokasional Hilton ing Nay Pyi Taw ing wulan September 2015. Pusat pelatihan kasebut bertujuan supaya para pemuda duwe katrampilan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing industri perhotelan. Pusat iki nawakake diploma rong taun ing operasi kantor ngarep, perawatan rumah tangga, layanan panganan lan minuman uga kuliner lan jajanan.

Helen Jacobe, Manajer Umum Cluster Hilton Myanmar ujar, "Kita bangga banget karo Lwin Moe Oo, Shein Htet Aung, Moe Moe Swe lan Pyei Phyo Swe. Pancen apik tenan yen ngerti ing endi gaweyan lan semangat sing wis ditindakake. ”

on 25th Juli, Lwin Moe Oo lan Shein Htet Aung bakal gabung karo Hilton Jumeirah, Dubai The Walk lan Moe Moe Swe lan Pyei Phyo Swe bakal gabung karo Hilton Jumeirah Beach Resort. Moe Moe Swe, sing nyengkuyung kulawarga karo loro adhine, ujar, "Aku seneng banget mrana. Aku ora mbayangake njupuk pesawat, apamaneh lelungan menyang Dubai. Saiki, aku bakal kerja ing Dubai kanggo jaringan hotel sing misuwur internasional, yaiku Hilton. Iki minangka prestasi gedhe banget kanggo kula, kanggo karir lan kulawarga ”.

Sajrone dadi karyawan Hilton Nay Pyi Taw, wong papat mau nuduhake semangat Hilton sejati kanggo tamu lan anggota tim. Iki nyebabake dheweke entuk penghargaan anggota tim ing wulan kasebut. Komitmen lan semangat, dheweke mesthi gelem tanggung jawab ekstra.

Siswa luar biasa kasebut miwiti karir keramahan ing umur 18 kanthi ndhaptar program Pusat Latihan Vokasional Hilton. Saiki dheweke dadi panutan kanggo 35 siswa anyar sing saiki mlebu ing program kasebut.

Hilton wis operasi ing Myanmar wiwit Oktober 2014, sawise menehi kesepakatan penting karo Eden Group Company Limited kanggo mbukak limang properti ing tujuan utama ing Myanmar. Hilton Nay Pyi Taw, Resort & Spa Ngapali Hilton lan Hilton Mandalay dibukak wiwit saiki, banjur diterusake karo properti ing Danau Inle, Yangon lan Bagan sajrone rong taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.