Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Republik Dominika Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Nganyari Destinasi Plancongan

Istana Riu Punta Cana: Sing kudu dingerteni lan dideleng tamu Riu Hotel!

puntacana
puntacana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Riu Palace Punta Cana ing Republik Dominika mung dibukak hotel sawise direnovasi kabeh fasilitas lan layanan. Proyek renovasi kasebut ngenalake restoran, kolam renang lan fasilitas anyar, uga desain interior anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Punta Cana, pucuk sisih wétan Republik Dominika, ana ing Segara Karibia lan Samodra Atlantik. Minangka wilayah sing misuwur kanthi pantai 32km lan perairan sing bening. Wilayah Bávaro lan Punta Cana nggabungake dadi La Costa del Coco, utawa Pantai Kelapa, area resor mewah lan mewah. Paling populer kanggo zip-lining, selancar angin, kayak lan pelayaran.

The Keraton Riu Punta Cana mung dibukak hotel sawise renovasi ekstensif kabeh fasilitas lan layanan. Proyek renovasi kasebut ngenalake restoran, kolam renang lan fasilitas anyar, uga desain interior anyar. Sanalika, ngreksa elemen paling lambang ing bangunan kasebut, sing asale dibangun ing taun 2006, kaya menara lan kubahe, terus-terusan mirip istana Eropa sing asli. Kanthi investasi iki, RIU lagi ngrampungake pembaruan saka tawaran ing Punta Cana, ing taun-taun pungkasan dheweke wis mbangun utawa ngrenovasi enem hotel, uga dibangun rong taman banyu.

Hotel Riu Palace Punta Cana

Salah sawijining perubahan utama yaiku bangunan utama, sing saiki duwe toko kafe lan jajanan anyar sing diarani ?? Capuchino ??, uga spa lan gym anyar. Lobi sing wis direnovasi, sing saliyane dadi luwih sumunar amarga cahya alami lan dominasi warna putih lan emas, utamane misuwur. Nduwe dekorasi anyar kanthi elemen gedhe lan spektakuler sing nggawe kesan pertama nalika tekane lan memori sing apik kanggo mulih sawise mangkat.

Hotel Riu Palace Punta Cana

Kabeh kamar, total 676, saiki duwe gaya kontemporer sing sampurna nggabungake mebel kolonial kayu klasik kanthi tampilan modern lan modern. Kabeh jedhing uga wis direnovasi lan bathtub diganti karo shower sing gedhe.

Hotel Riu Palace Punta Cana

Wilayah taman sing diresmine uga katon apik, wis dirancang maneh kanggo nyakup papat kolam renang persegi panjang modern, salah sijine, ing jejere bocah RiuLand anyar ?? klub, saiki duwe slide kanggo anggota kulawarga sing paling enom bisa nikmati. Hotel kasebut saiki nawakake limang bar: ruang koktail, ?? Los Rosarios ??; bar lobi, ?? Daiquiri ??; 24 jam ?? Bar Olahraga ??; bar kolam renang karo bar renang, ?? Saona ??; lan kafe, ?? Capuchino ??, sing istimewa kanggo hotel ing garis Istana Riu. Uga duwe lantai karawitan lan panggung outdoor.

Hotel Riu Palace Punta Cana

Restoran Spanyol, ?? La Bodega ??, minangka tambahan anyar ing tawaran gastronomis, gabung karo prasmanan utama, ?? La Isabela ??, restoran fusion, ?? Krystal ??, Jepang ?? Yokohama ??, wong Italia ?? Luigi ?? lan steakhouse ?? La Altagracia ??, kabeh duwe desain anyar sawise direnovasi.

Hotel Riu Palace Punta Cana

The Keraton Riu Punta Cana minangka bagean saka kompleks Punta Cana RIU, uga Riu Palace Bavaro, Riu Naiboa, Riu Bambu lan Riu Palace Macao. Kabeh tamu ing kompleks kasebut uga bisa nikmati World Splash Water taman banyu sing dununge ana ing resor sing padha

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.