Airlines Airport Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

A380 tumuju Accra, Ghana saka Dubai ing Emirat

Pilih basa sampeyan
EKHAM
EKHAM
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan A380 EK787 sekaligus saka Dubai menyang Accra, bakal tekan jam 11:35 lan bakal mbukak luwih saka enem jam sadurunge bali menyang Dubai nalika penerbangan EK788 mangkat jam 17:50.

Print Friendly, PDF & Email

Emirat' pesawat A380 sing apik bakal ngoperasikake penerbangan siji-mati menyang Bandara Internasional Kotoka (ACC), Accra, dina Selasa tanggal 2 Oktober, nalika maskapai global gabung karo pihak berwenang lokal kanggo ngrayakake pambukaan Terminal 3. Bandara anyar dadi layanan A380 sing dijadwalake kaping pisanan ing Ghana, kanthi Emirat kerja sama karo bandara kanggo nyoba operasional lan prasarana kanggo nampung layanan A380.

Penerbangan A380 EK787 sekaligus saka Dubai, bakal tekan jam 11:35 lan bakal mlebu luwih saka enem jam sadurunge bali menyang Dubai nalika penerbangan EK788 mangkat jam 17:50.

"Kita wis nikmati hubungan sing raket karo Ghana minangka pusat strategis ing Afrika Kulon sajrone luwih saka sepuluh taun, lan kita terhormat nggawa kapal pengangkut A380 menyang kutha sing padhang iki. Peluncuran Terminal 3 minangka tonggak sejarah sejarah penerbangan Ghana lan kita ndhukung kabeh upaya kanggo nggampangake hubungan dagang sing luwih gedhe, tuwuh pariwisata lan nambah kargo ing wilayah kasebut. Pelanggan dadi fokus ing kabeh perkara sing ditindakake, lan pengalaman merek dagang A380 banget disenengi karo para pelanggan, kalebu wong-wong Ghana sing wis mabur menyang tujuan sing populer kaya London, Beijing lan Guangzhou. Kita bangga banget nampilake produk lan layanan unik ing pesawat iki kayata Onboard Lounge lan Shower Spa, kanggo para wisatawan antawis Dubai lan Ghana kaping pisanan. Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo dhukungan sing wis kita tampa saka pamrentah Ghana, lan utamane, Kementerian Penerbangan lan Otoritas Penerbangan Sipil Ghana, lan matur nuwun kanggo dhukungan terus-terusan, "ujare Orhan Abbas, Wakil Presiden Senior Emirat, Operasi Komersial - Afrika.

Emirat miwiti operasi menyang Ghana ing Januari 2004 lan miber menyang Accra saben dina saka Dubai. Cedhak 1.6 yuta penumpang wis mbukak rute Dubai - Accra wiwit diwiwiti, kanthi tujuan populer yaiku China, India lan Inggris liwat hub Dubai. Ing 2017-18, Emirat ngeterake luwih saka 6,300 ton kargo menyang lan saka negara kasebut, ndhukung bisnis lan eksportir. Komoditas utama sing diekspor saka Ghana sing arep menyang UEA lan liya-liyane menyang jaringan Emirat kalebu woh-wohan sing seger lan irisan.

Emirat A380 sing mabur menyang Accra bakal disetel ing konfigurasi telung kelas, kanthi 426 kursi ing Kelas Ekonomi ing geladak utama, 76 kursi amben flat ing Kelas Bisnis lan 14 Suite Pribadi Kelas Pertama ing geladak ndhuwur. Sawise A380 tekan plancongan, penumpang ing Kelas Pertama bisa seneng Suite Pribadi, lan Shower Spas, Onboard Lounge kanggo penumpang Kelas Pertama lan Kelas Bisnis sing nawakake macem-macem omben-omben lan kanape, uga ruang kanggo bersosialisasi utawa santai wae. udakara 40,000 kaki.

Penumpang sing plancok ing dek utama ing Kelas Ekonomi bisa ngrasakake kursi sing jembaré nganti 33 inci. Penumpang ing kabeh kelas bakal seneng karo sistem hiburan infinore sing menang multi penghargaan, es, nawakake luwih saka 3,500 saluran hiburan sing dikarepake. Pilihan program paling gedhe ing langit kalebu pilihan film, acara, musik, lan program liyane saka Afrika, lan Wi-Fi gratis ing papan kanggo 20MB.

Taun iki dadi mengeti 10 taun Emirat A380. Minangka operator pesawat dobel paling gedhe, Emirat saiki duwe 104 layanan pesawat A380 lan 58 pengiriman sing ditundha, luwih saka maskapai apa wae sing global. Maskapai iki uga bubar ngumumake kesepakatan US $ 16 milyar (AED 58.7 milyar) kanggo 36 pesawat Airbus A380 tambahan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.