24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Libanon Pariwisata transportasi

Dubai menyang Beirut ing Emirat: Napa 5 Yuta Penumpang seneng banget?

emirates-at-atm-2017-1
emirates-at-atm-2017-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dubai Emirates Airlines wis operasi ing Libanon luwih saka 27 taun lan kanggo ngrayakake tonggak sejarah 5 Juta Penumpang, sawetara penumpang dirawat ing upgrade Kelas Bisnis menyang Dubai.

Print Friendly, PDF & Email

Dubai Emirates Airlines wis makarya ing Libanon luwih saka 27 taun lan minangka perayaan tonggak sejarah khusus, sawetara penumpang dirawat ing upgrade Kelas Bisnis menyang Dubai.

Maskapai internasional paling gedhe ing donya ngrayakake tandha 5 yuta penumpang ing Bandar Udara Internasional Beirut Rafic Al Hariri dina iki.

“Layanan lan tuwuh 27 taun Emirat ing Libanon minangka bukti komitmen kita marang negara kasebut. Kita bangga nyambung warga Lebanon menyang lan saka Beirut kanthi 21 penerbangan mingguan karo kanca lan kulawarga, lan muga-muga operasi bisa terus tuwuh saka kekuwatan, "ujare Tamador Kouatly, Manajer Regional Levant.

Emirat ngluncurake layanan menyang Beirut ing taun 1991, ngoperasikake 3 penerbangan mingguan. Wiwit iku, Emirat ngembangake nawakake telung penerbangan saben dina kanthi nggunakake campuran pesawat Boeing 777, ngubungake para plancong menyang tujuan ing Timur Jauh, Asia Tenggara lan Afrika liwat hub Dubai.

Emirat nyambung warga lan warga negara Libanon menyang luwih saka 160 tujuan global liwat Dubai, kanthi kutha-kutha ing Australia, Timur Jauh, Asia Selatan, Samudra Hindia lan Afrika dadi salah sawijining tujuan sing paling populer. Wiwit 2015, maskapai kasebut uga ngeterake luwih saka 54,000 ton kargo menyang lan saka negara kasebut, ndhukung bisnis lan eksportir. Komoditas utama sing diekspor saka Libanon menyang UAE lan liya-liyane menyang jaringan Emirat kalebu woh-wohan lan sayuran sing seger lan beku.

Ing wulan Maret 2018, maskapai kasebut ngoperasikake layanan A380 sing pertama kanggo Beirut kanggo nyoba operasi lan prasarana bandara kanggo nampung pesawat revolusioner kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.